Galen Pharm
Korpa

BIOMED 4 ULTRA A15

BIOMED 4 ULTRA A15
BIOMED 4 ULTRA A15
Opis
Biomed 4 Ultra je prirodni preparat za mršavljenje (smanjenje telesne mase) koji sadrži 80% prirodnog meda i 20% lekovitog bilja (Betulae folium, Cyno..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.171,40 RSD

Cena u apotekama: 2.467,50 RSD

Vaša ušteda 296,10 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: BIOMED
  • Šifra proizvoda: 10270
  • Vaša ušteda: 296,10

Biomed 4 Ultra je prirodni preparat za mršavljenje (smanjenje telesne mase) koji sadrži 80% prirodnog meda i 20% lekovitog bilja (Betulae folium, Cynosbati fructus i Ribis nigri fructus). Biljna vlakna koji Biomed 4 Ultra sadrži predstavljaju nesvarljive delove biljnih ćelija pre svega ugljenih hidrata kao što su celuloza, hemiceluloza i lignin koji ne podležu procesima degradacije u crevima. Med koji se nalazi u preparatu snabdeva organizam potrebnom količinom minerala, proteina, vitamina i ostalih neophodnih materija i stvara osećaj sitosti.

Delovanje:
Sinergija biljaka i meda, kao i sam sastav lekovitog bilja ima svrhu ubrzavanja metabolizma onda kada je on najusporeniji. Medicinskim ispitivanjem je utvrđeno da je u večernjim časovima metabolizam najusporeniji, zato se Biomed 4 Ultra pije umesto večere a krajnji ishod korišćenja jeste ubrzavanje metabolizma. Deluje po principu hibernacione dijete. Zajedničkim delovanjem fruktoze prirodno sadržane u medu i lekovitog bilja, ubrzavaju se metabolizam i razgradnja masnih naslaga.
Tinkture lekovitog bilja ne dozvoljavaju gubitak vode iz organizma već vezuju masti, ugljene hidrate i pospešuju njihovo izbacivanje. Biomed 4 Ultra ubrzava varenje i vrši evakuaciju nepotrebnih materija unetih u organizam, dakle ubrzava metabolizam. Razgrađuje masne naslage sa pojedinih delova tela i višak kilograma se ravnomerno skida. Stabilizuje metabolizam pa se izgubljeni kilogrami ne vraćaju, a u organizmu stvara osećaj sitosti. Biomed 4 Ultra je multifunkcionalan proizvod jer osim što se za 15 dana gubi od 4 do 6 kg, utiče i na smanjenje holesterola i triglicerida u krvii poboljšava opšte zdravstveno stanje organizma.
Biomed 4 Ultra je klinički ispitan na Medicinskom fakultetu u Beogradu, na Institutu za fiziologiju. Na osnovu rezultata ispitivanja uticajaBiomeda 4 Ultra na antropometrijske mere i lipidni status gojaznih osoba u toku petnaestodnevnog tretmana zaključeno je da se smanjuju svi merni obimi tela. 
Pored značajno smanjene telesne mase i lepšeg oblika tela, Biomed 4 Ultra poboljšava rad bubrega, jetre i gastrointestinalnog trakta, snižava nivo triglicerida i holesterola u krvi, pojačava imunitet i čisti kožu od toksina

Sastav:
sadrži 80% prirodnog meda i 20% lekovitog bilja (Betulae folium, Cynosbati fructus i Ribis nigri fructus).

Način primene:
Biomed 4 Ultra je prijatnog ukusa i mirisa i vrlo jednostavan za upotrebu. Sadržaj kesice je potrebno rastvoriti u 300 ml vode i popiti umesto večere. Jedno pakovanje Biomeda 4 Ultra sadrži 15 kesica koje su dovoljne za jedan tretman prilikom koga se telesna masa smanjuje od 4 do 6 kg. Veličina kesice je pogodna za džep ili tašnu ukoliko ste u pokretu.

Napomena:
Biomed 4 Ultra mogu uzimati osobe bez obzira na pol i uzrast. Ne preporučuje se osobama koje imaju teži oblik dijabetesa i dojiljama ( jer bilje može uticati na ukus mleka). Preparat može da se koristi sve dok se ne postigne željena masa - više tretmana za redom ili sa pauzom. Nakon završene terapije metabolizam je stabilizovan pa se izgubljeni kilogrami ne vraćaju.

Pakovanje: 15 kesica

 

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro