Galen Pharm
Korpa

AROMA TEA ULJANA MEŠAVINA ZA NEGU INTIMNOG PODRUČJA 50ML

AROMA TEA ULJANA MEŠAVINA ZA NEGU INTIMNOG PODRUČJA 50ML
AROMA TEA ULJANA MEŠAVINA ZA NEGU INTIMNOG PODRUČJA 50ML
Opis
Delovanje:Razlog zbog kojeg mikroorganizmi nisu uspeli da razviju rezistenciju na esencijalna ulja, leži u činjenici da esencijalna ulja čine smesu su..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.751,75 RSD

Cena u apotekama: 1.990,63 RSD

Vaša ušteda 238,88 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: AROMA TEA
  • Šifra proizvoda: 24301
  • Vaša ušteda: 238,88

Delovanje:
Razlog zbog kojeg mikroorganizmi nisu uspeli da razviju rezistenciju na esencijalna ulja, leži u činjenici da esencijalna ulja čine smesu supstanci različitog mehanizma delovanja, za razliku od klasičnih lekova, gde se uglavnom radi o jednoj aktivnoj supstanci na koju bi mikroorganizam trebalo da postane otporan. To znači da bi uzročnik infekcije trebalo da razvije ili dobije nekoliko novih gena istovremeno, što je teško izvodljivo. Upravo je to glavni razlog efikasnosti esencijalnih ulja.
Aromaterapija se smatra najefikasnijim načinom za rešavanje problema sa HPV-om. Eterična ulja sadrže visok postotak monoterpena, monoterpenskih aldehida i ketona koji imaju jako virucidno i imunostimulišuće delovanje. Prema iskustvima korisnika koji su primenjivali terapiju, uspešnost je 95%.

Način primene:
Minimalna terapija traje mesec dana, a maksimalna četiri meseca, nakon čega se pravi pauza, a tretman se može ponavljati vise puta.
Potrebno je tretirati oba partnera, bez obzira na prisustvo simptoma.
Tretirati zahvaćenu regiju dva, tri puta dnevno. Preparat se nanosi samo na promenu, bez razmazivanja, uz pomoć štapića za uši. Tečnost se nanosi i na donji deo abdomena, tako što se nakapa 3-5 kapi na dlan i kružnim pokretima umasira.

Sastav INC: hypericum perforatum oil, calendula officinalis oil, calopyllum inophyllum seed oil, cinnamomum camphora oil, eucalyptus polybractea oil, melaleuca alternifolia oil, lavandula angustifolia oil, salvia officinalis oil, tocopherol.

Pakovanje: 50ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro