Galen Pharm
Korpa

ALPSKA KREMA 200ML

ALPSKA KREMA 200ML
ALPSKA KREMA 200ML
Opis
Orginalna nemačka receptura. Prirodna krema na bazi alpskih lekovitih biljki, nemačke proizvodnje.Delovanje: Alpska krema - Alpenkräuter je prir..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.290,00 RSD

Orginalna nemačka receptura.
Prirodna krema na bazi alpskih lekovitih biljki, nemačke proizvodnje.

Delovanje:
Alpska krema - Alpenkräuter je prirodna krema namenjena ublažavanju i otklanjanju svih vrsta bolova, karakteristična po svom veoma prijatnom svežem mirisu, plavo-zelene boje.
Nastala je davnih tridesetih godina prošlog veka, napravljena po tradicionalnoj recepturi i sastavljena od brojnih lekovitih biljki kao što su: menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i dr.
Efikasna je kod ublažavanja bolova i primene kao što su:

  • bolovi u leđima i ukočenost
  • reumatska obolenja i bolovi u mišićima i zglobovima
  • oporavak nakon preloma, uganuća i istegnuća
  • bolovi i ukočenost vrata
  • povrede kolena, ramena, kukova

Pre mnogo godina, a prvi put, Alpska krema - Alpenkräuter je našla primenu u nemačkom Olimpijskom komitetu, kao terapija i pomoć sportistima.
Danas ova krema zbog svoje velike efikasnosti, ima široku primenu pri otklanjanju svih vrsta bolova, a posebno u svetu sporta gde se primenjuje nakon sportskih povreda, upala i istegnuća mišića.
Ukoliko imate problem sa lošom cirkulacijom, bolove u nogama i venama, glavobolje, dovoljno je da utrljate kremu na bolno mesto i nakon nekoliko minuta, primetićete promenu i efikasno delovanje.
Bolovi će nestati ili se znatno umanjiti. Ovaj proizvod možete koristiti i kod ublažavanja nateklina, upala, alergija ili ujeda insekata. Alpska krema - Alpenkräuter će svojim delovanjem ublažiti svrab i crvenilo na koži.
Alpska krema - Alpenkräuter efikasno pomaže kod problema loše cirkulacije, upale mišića, istegnutih tetiva, istrošenosti zglobnog maziva, povrede kolena, ramena, kukova, ukočenosti i bolova u vratu i leđima.
Delotvorna je kod reumatskih oboljenja i sportskih povreda.
Alpska krema - Alpenkräuter ne zadržava se na koži nego se odmah upije, pecka, hladi i prodire dublje do kosti, mišića i zglobova.
Osećajte se dobro i unesite novu snagu u vaše telo kroz masažu i refleksnu masažu koristeći Alpsku kremu - Alpenkräuter.
Masaža i refleksna masaža su stare tehnike u očuvanju zdravlja.
Opuštaju zgrčene, ukočene, napete mišice, oživljavaju zglobove i kosti, podstiču bolju prokrvljenost i utiču na opštu dobrobit duše – duha – tela.
Alpska krema - Alpenkräuter sadrži sastojke poznatih lekovitih biljaka u jednoj, za kožu ugodnoj, baznoj supstanci.
Karakteristična je po svom svežem biljnom mirisu koji dolazi posebno do izražaja kroz masažu.
Posle telesnog napora, rada ili sporta, posle saune ili jednostavno ujutro nakon ustajanja, masaža ovom kremom će vas osvežiti i osnažiti.
Od velike je pomoći nakon napora, stresa, kod glavobolja, napetosti i ukočenosti u vratu ili leđima, upala mišića, kod povreda i istrošenosti zglobova, tetiva. 
Posebnu pažnju treba posvetiti stopalima. Nakon pranja, masaža stopala ovom kremom podstiče bolju prokrvljenost i preko akupunkturnih tačaka na stopalima deluje revitalizirajuće na ceo organizam.

Način primene:
Za masažu, najbolje je kremu naneti na vlažnu kožu, npr. posle tuširanja ili kupanja ili možemo koristiti nekoliko kapi vode da bi ovlažili tretirani deo tela.
Da bismo postigli bolji efekat masažu možemo ponoviti više puta dnevno.
Nekoliko kapi kreme u vreloj vodi osvežiće prostor u kom boravite i osloboditi disajne puteve.
Alpska krema - Alpenkräuter je potrebna svakom domaćinstvu a ovu kremu ćemo naći u sportskim klubovima, staračkim domovima, centrima za masažu, kozmetičkim salonima, i svuda gde su korisnici zadovoljni.
Koristi se za ublažavanje bolova nastalih kod reume, artritisa, išijasa, istrošenog zglobnog maziva, jer svojim prirodnim sastavom podstiče proizvodnju lubrikanta u zglobovima, a pomaže i kod glavobolja.
Upotrebom ove kreme koža ne ostaje masna a krema se odmah probija u kožu i potkožno tkivo, tako da je njen efekat gotovo trenutan.
Takođe se koristi za poboljšanje slabe cirkulacije jer Alpska krema - Alpenkräuter u početku delovanja hladi, a kasnije greje.
Delovanje sportske masaže uz pomoć ove kreme smatra se uspešnije i do 30%.

Pakovanje: 200ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro