Galen Pharm
Korpa

ADRIEN GAGNON MELATONIN 3MG KAPSULE A120

ADRIEN GAGNON MELATONIN 3MG KAPSULE A120
ADRIEN GAGNON MELATONIN 3MG KAPSULE A120

Opis

Delovanje:Melatonin je hormon koji prirodno proizvodi telo za spavanje (u mozgu ga proizvodi epifiza). Dodaci melatoninu pomažu u regulisanju ciklusa ..
1.848,00 RSD

MP cena: 2.100,00 RSD

Vaša ušteda: 252,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ADRIEN GAGNON
  • Šifra proizvoda: 29996
  • Vaša ušteda:: 252,00
Pregleda: 4793

Delovanje:
Melatonin je hormon koji prirodno proizvodi telo za spavanje (u mozgu ga proizvodi epifiza). Dodaci melatoninu pomažu u regulisanju ciklusa spavanja-budnosti, a takođe pomaže u ublažavanju umora tokom dana zbog nedostatka dubokog sna. Neravnoteža u izlučivanju melatonina izaziva probleme sa spavanjem, poput nesanice, poteškoća sa spavanjem, nedostatka dubokog sna ili ranog buđenja. Melatonin može da popravi neravnotežni ciklus spavanja i  veoma je efikasan u borbi protiv nesanice drugog porekla, kao što su rad u smenama, dežurstva.. Melatonin doprinosi smanjenju vremena potrebnog da se utone u san, i doprinosi ublažavanju simptoma promene vremenskih zona kod putovanja avionom.

Sastav u dnevnoj dozi (1 kapsula):

Melatonin................................................ 3mg

Način primene:
Popiti pola sata do sat pred spavanje 1 kapsulu. Za ublažavanje simptoma promene vremenskih zona popiti 1 kapsulu pre spavanja na dan pre puta i nastaviti sa uzimanjem nekoliko dana nakon putovanja.

Pakovanje: 120 kapsula


Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro
Tagovi: adrien , gagnon , melatonin , 3mg , kapsule , a120 , akcijska , ponuda , - , 1 , 9-29 , 9 , 2020