Galen Pharm
Korpa

Zavojni materijal

Vivamel Medicinski med sterilan je pogodan za lečenje hroničnih i akutnih rana, opekotina, površinskih rana i apscesa. Visoka osmotska aktivnost meda je posledica niskog sadržaja vode i visokog procenta šećera. Upravo ta osobina meda dovodi do bržeg zarastanja rana, smanjenja infekcije i upale rane...
913,41 RSD 1.037,97 RSD
Vivamel Contact mrežica sa medicinskim medom sterilna je kontaktna mrežica za zaštitu dna širokog spektra rana, s bakteriostatskim učinkom zahvaljujući visokom osmotskom potencijalu meda. Vivamel Contact mrežica sa medicinskim medom je namenjena za zbrinjavanje dna širokog spektra rana, k..
343,66 RSD 390,52 RSD
Vivamel Contact mrežica sa medicinskim medom sterilna je kontaktna mrežica za zaštitu dna širokog spektra rana, s bakteriostatskim učinkom zahvaljujući visokom osmotskom potencijalu meda. Vivamel Contact mrežica sa medicinskim medom je namenjena za zbrinjavanje dna širokog spektra rana, kako hronič..
198,81 RSD 225,92 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Hipoalergeni flasteri za oči i naočare mini 5.0 x 6.2 cm. Idealni za tretiranje lenjeg oka i drugih situacija, kad je potreban površinski flaster za oko. Anatomski oblikovani da prate konture kostiju oko oka. ​Usprkos kvalitetnom fiksiranju, omogućuju nesmetano okretanje oka.P..
1.418,76 RSD 1.612,23 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Hipoalergeni flasteri za oči i naočare mini 5.7 x 8.2 cm. Idealni za tretiranje lenjeg oka i drugih situacija, kad je potreban površinski flaster za oko.  Anatomski oblikovani da prate konture kostiju oko oka.  ​Usprkos kvalitetnom fiksiranju, omogućuju nesmetano okretanje ok..
1.491,40 RSD 1.694,77 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Hipoalergeni flasteri za oči i naočare mini 5.7x 8.2 cm. Idealni za tretiranje lenjeg oka i drugih situacija, kad je potreban površinski flaster za oko.  Anatomski oblikovani da prate konture kostiju oko oka.  ​Usprkos kvalitetnom fiksiranju, omogućuju nesmetano okretanje oka..
2.678,67 RSD 3.043,94 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Hipoalergeni flasteri za oči i naočare mini 5.0 x 6.2 cm. Idealni za tretiranje lenjeg oka i drugih situacija, kad je potreban površinski flaster za oko.  Anatomski oblikovani da prate konture kostiju oko oka.  ​Usprkos kvalitetnom fiksiranju, omogućuju nesmetano okreta..
2.501,43 RSD 2.842,53 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Dejstvo:Pic Classic Fix platneni flaster boje kože u kolutu 5 m x 5 cm koristi se za negu posekotina i omogućava dugotrajnije učvršćivanje zavoja na normalnoj koži. Nakon primene dobro se prilagođava koži, dozvoljava joj da diše i lako se uklanja sa kože. Može se koristiti za pričvršćivanje katetera..
363,00 RSD 412,50 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Ono što izdvaja PIC set je mrežica. Ona je jedinstveno rešenje komapnije PIC Solution po tome što  u potpunosti prijanja uz bebinu kožuomogućava bebi potpunu pokretljivostobezbeđuje i sigurnost i čvrstinu, bez flastera koji se lepe na bebinu kožu.Ovaj set se sastoji iz: - 3 sterilne k..
658,69 RSD 748,51 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Flasteri su specijalno napravljeni da brzo i efikasno uklanjaju kurje oči.Način primene: Proveriti da li su stopala čista i suva. Skinuti lekoviti disk sa zaštitnog papira. Čvrsto ga pritisnuti iznad centra žulja tako da flaster bude okrenut koži. ​Pokriti jastučetom, fiksirati tr..
234,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Obezbeđen neometan protok vazduha kroz flaster, kako bi rana ’’mogla da diše’’, a u isto vreme pružaju potpunu zaštitu od nečistoća i sekundarnih infekcija! Salvequick flasteri su vodootporni, vazdušnopropustljivi, hipoalergeni, fleksibilni, nežni i udobni za korišćenje i brzo i la..
276,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Obezbeđen neometan protok vazduha kroz flaster, kako bi rana ’’mogla da diše’’, a u isto vreme pružaju potpunu zaštitu od nečistoća i sekundarnih infekcija!  Salvequick flasteri su vodootporni, vazdušnopropustljivi, hipoalergeni, fleksibilni, nežni i udobni za korišćenje i brz..
325,50 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 40 (4 strana)