Galen Pharm
Korpa

Wellness kupke

Brend: TETESEPT
Delovanje:Krem gel za tuširanje Hello Winterheart svojim visokokvalitetnim sastojcima prirodnog ulja pomorandže i ekstrakta smokve obezbeđuje koži sjaj i mekoću, posebno u zimskim mesecima. Redovnom primenom koža postaje hidrirana i glatka. Za svakodnevnu upotrebu.• Dermatološki testirano• pH neutra..
409,20 RSD 465,00 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Muscles Relaxation je medicinska kupka koja sadrži posebno odabrana etarska ulja sa produženim efektom na upalu mišića i napetost. U kombinaciji sa toplom vodom, stimuliše cirkulaciju i opušta mišiće. Muscles Relaxation kupka je specijalno kreirana mešavina koja sadrži ulja eukaliptusa, sl..
805,20 RSD 915,00 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Hranljiva penušava kupka Zimska čarolija, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja kardamoma i ekstrakta šljive obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Sadrži etarska ulja semena kardamoma i crnog bibera, ekstrakte kajenskog bibera i šljive i  redovnom primenom dovodi do mekane, glatke i ne..
502,66 RSD 571,20 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Hranljiva penušava kupka Zimska nežnost, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja pomorandže i ekstrakta cimeta obezbeđuje koži sjaj i mekoću i relaksira telo i um. Sadrži etarsko ulje kore slatke pomorandže, esktrakte cejlonskog cimeta i semena kardamoma  i redovnom primenom dovod..
504,24 RSD 573,00 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Visoko koncentrovana kupka Indijska ajurveda iz Wellness kategorije pruža jedinstven osećaj harmonije i balansa duha i tela. Kupka je uljane konzistencije i obezbeđuje potpuno opuštanje i osećaj svilenkate kože zahvaljujući posebno odabranim sastojcima lotosa, jasmina i hranljivog bademovo..
798,60 RSD 907,50 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Kupka Kleopatrina tajna iz Wellness kategorije donosi jedinstven doživljaj rituala kraljevskog kupanja na Kleopatrin način. Kremaste je konzistencije, veoma gusta i ima jedinstvenu formulaciju za intenzivnu negu koja se sastoji od hranljivih proteina mleka, dragocenog meda i hidratantnog b..
766,55 RSD 871,08 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Visoko koncentrovana Orijental kupka iz Wellness kategorije donosi jedinstven doživljaj tradicionalnog orijentalnog kupanja uz posebno odabranu kombinaciju etarskih ulja aromatičnih biljaka, hranljivih ulja i voćnog ekstrakta. Sofisticirana nega i ishrana kože za sve one koji posebnu pažnj..
798,60 RSD 907,50 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Visoko koncentrovana kupka Vreme za predah iz Wellness kategorije donosi potpunu harmoniju i mir uz posebno odabranu kombinaciju sastojaka i jedinstvenim mirism.  Sofisticirana nega i ishrana kože za sve one koji posebnu pažnju poklanjaju svom telu. Sadrži visokokvalitetna etarska ulj..
798,60 RSD 907,50 RSD
Prikazuje se 13 do 20 od 20 (2 strana)