Galen Pharm
Korpa

VIVA BY ELA

Brend: VIVA BY ELA
ŠTA JE AKTIVNI KISEONIK?Viva by Ela aktivni kiseonik je proizvod za negu kože koji morate imati!Ovaj preparat je osnova osnova za spoljašnju negu, jer je pogodan za svaki ti kože, bilo kada.Obogaćen je aloe verom, hijaluronom i mentom i to je ono što ga čini veoma posebnim.Vašu kožu će hidrirati ins..
1.350,00 RSD
Brend: VIVA BY ELA
GEL ZA UMIVANJE VIVA BY ELAOsvežavajući gel temeljno uklanja sve nečistoće sa površine kože i čini je glatkom i mekom. Menta/nana daje prijatan miris i pruža osvežavajući osećaj, Aloe Vera deluje antialergijski i umirujuće za kožu. Ovakva savršena kombinacija prirodnih sastojaka, bez veštačkih dodat..
960,00 RSD
Brend: VIVA BY ELA
KREMA F50 VIVA BY ELALako upijajuća tečna krema za lice sa SPF 50+ koja sprečava i pomaže u popravljanju znakova prevremenog starenja kože. Pruža zaštitu širokog spektra protiv UVA, UVB, IR i HEV (plavog svetla) zraka. Kombinacija proteoglikana, kompleksa Spectrum i kompleksa hijaluronske kiseline ..
4.430,00 RSD
Brend: VIVA BY ELA
Delovanje:Za razliku od ostalih preparata, serum za lice sadrži visoku koncentraciju korisnih sastojaka za naše lice. Zato smo za naš serum izabrali potpuno prirodne i hranljive sastojke: hijaluron i aloe vera. Ovi visokokvalitetni i dokazano korisni sastojci će vašu kožu dovesti do savršenstva posl..
1.550,00 RSD
Brend: VIVA BY ELA
STIK VIVA BY ELA 40MLStik pruža efikasnu zaštitu kože pazuha i eliminiše neprijatne mirise, a da pri tome ne usporava prirodan tok znojenja. Ovaj proizvod ne sadrži sastojke kao što su aluminijum, parabeni ili silikoni. Dakle nema zatvaranja pora i toksini se NE zadržavaju u organizmu. U svom sastav..
550,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)