Galen Pharm
Korpa

Vitamini i minerali

Brend: EKO FARM
Vitamin C je esencijalan nutrijent, što znači da ga naše telo ne može sintetisati, zbog čega se mora redovno unositi izbalansiranom ishranom i dijetetskim suplementima, u situacijama kada je to neophodno.Delovanje: Stanja koja zahtevaju suplementaciju vitaminom C su: intenzivan rast i razvoj ko..
30,00 RSD
Brend: GALENIKA
Delovanje: Vitamin C ima važnu ulogu u razvoju i obnavljanju tkiva, kao što su kosti, zubi, i krvni sudovi. Postoje podaci da Vitamin C učestvuje u reakciji organizma na stres i da ispoljava antioksidativno dejstvo. Vitamin C se upotrebljava u sprečavanju nastanka i lečenju nedostatka vitamina C (s..
210,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Delovanje:Vitamin D 1000 IU kapsule namenjene su za dopunu vitamina D, naročito u zimskim mesecima.Vitamin D 1000 IU kapsule namenjene su za dopunu vitamina D. Za očuvanje normalne funkcije imunog sistema, za zdrave kosti i zube.Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, potreban je za n..
811,80 RSD 922,50 RSD
Brend: DIETPHARM
Dejstvo:Vitamin D 4000 IU kapsule namenjene su za dopunu vitamina D, naročito u zimskim mesecima. Za očuvanje normalne funkcije imunog sistema, za zdrave kosti i zube.Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, potreban je za normalan rast i razvoj dečjih kostiju te doprinosi održavanju n..
1.168,20 RSD 1.327,50 RSD
Brend: MINTMEDIC
Delovanje:Jedini direkt oblik sa postepenim oslobađanjem vitamina C.Proizveden po najsavremenijoj M.A.T.R.I.S tehnologiji (kako bi efekat vitamina C bio farmakološki potpuno uspešan, potrebno je da organizam u toku dana dobija pravilno doziranje a što se u slučaju VITAMMINE C TIME RELEASE DIRECT pos..
646,80 RSD 735,00 RSD
Brend: GALENIKA
Delovanje:Vitup baby D3 je dodatak ishrani koji sadrži optimalnu dozu vitamina D3. Namenjen je deci od 8.dana života do navršenih godinu dana za prevenciju stanja izazvanih nedostatkom ovog vitamina kod novorođenčadi. Vitamin D3 doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece i normalnoj ..
496,80 RSD
Brend: GALENIKA
Delovanje:Babytol D3 + K1 je kombinacija vitamina neophodnih vašoj bebi od samog rođenja.Ovi vitamini namenjeni su novorođenčadima na prirodnoj ishrani, jer ih majčino mleko ne sadrži u dovoljnoj količini.Dodatno, bebe koje su na mešovitoj ishrani, do dva obroka adaptiranog mleka za bebe dnevno, tre..
565,80 RSD
Brend: GALENIKA
Vitup D3 1000 IJ kapsule su hrana za posebne medicinske namene sa vitaminom D3.Namena:hipovitaminozom vitamina D, kod osoba sa oslabljenim i poremećenim imunitetom, kod osoba sa osteopenijom, osteomalacijom, osteoporozom, kod osoba iznad 65 godina starosti u cilju prevencije preloma kostiju, ko..
897,00 RSD
Brend: GALENIKA
Vitup D3 2000 IJ kapsule su hrana za posebne medicinske namene sa vitaminom D3.Namena:hipovitaminozom vitamina D, kod osoba sa oslabljenim i poremećenim imunitetom, kod osoba sa osteopenijom, osteomalacijom, osteoporozom, kod osoba iznad 65 godina starosti u cilju prevencije preloma kostiju, ko..
1.173,00 RSD
Brend: WALMARK
Walmark Ca+Mg+Zn tablete predstavljaju dodatni izvor kalcijuma,magnezijuma i cinka u ishrani.Delovanje: Kalcijum je važan za pravilan razvoj kostiju i zuba, ritmički rad srca, mišićnu kontrakciju. Magnezijum je važan za pravilan rad nervnog sistema, zdrave kosti, pravilan rad mišića, a cink za ..
594,00 RSD 675,00 RSD
Brend: HEALTH AID
WINTERVITS TABLETE ZA IMUNITET A30Delovanje:Wintervits ® tablete su dodatak ishrani za jačanje imuniteta.Vitamin C, cink I koren astragalusa: Može pomoći stimulaciji imune aktivnost  Može ublažiti simptome prehlade i gripa Može delovati antibakterijski i protivupalno Funkci..
2.438,09 RSD 2.770,56 RSD
Brend: RAZNO
X-Imuno kid oralni rastvor doprinosi normalizaciji i jačanju imunog sistema kod dece, kao i pravilnom rastu i razvoju.Delovanje:ImunoprotektivnoAntivirusnoAntioksidativnoHipoholesterolemijskoGlikoregulatorno dejstvo Stimulacijom imunskog sistema beta-glukani doprinose odbrani organizma od razli..
1.425,60 RSD 1.620,00 RSD
Prikazuje se 265 do 276 od 304 (26 strana)