Galen Pharm
Korpa

Vitamini i minerali

Delovanje: U preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 100 mg beta-(1,3/1,6)-D-glukana. Sadrži vitamin C i D i minerale selen, bakar i cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema.Sastav u dnevnoj dozi (1 tableta): Beta-(1,3/1,6)-D-glukan (iz ćelijskog zida kvasca, Saccharomyces cerevisiae..
1.355,90 RSD 1.540,80 RSD
Delovanje: N-acetilcisteina:derivat cisteina, poseduje mukolitička, antioksidativna i protuupalna svojstva.smanjuje viskoznost sekrecije razdvajanjem disulfidnih veza u mukoproteinima.služi kao preteča glutationu.neutrališe egzogene i endogene oksidante koji imaju ulogu u patogenezi upalnih bol..
741,84 RSD 843,00 RSD
Feller Crni pojas u odbrani organizma je koktel dodataka ishrani za jačanje imuniteta.Delovanje: Sadrži Feller Probifast koji je jedinstveni preparat za uzgoj bakterijskih kultura sa osvežavajućim bobičastim ukusom i Feller Beta CD glukan koji je sinergistička formulacija beta-1,3 / 1,6-glukan..
2.471,04 RSD 2.808,00 RSD
Delovanje: Floradix® Kindervital za decu, pomaže Vašoj deci da rastu jaka i zdrava. Specijalno formulisan tonik za zdrav rast i razvoj, prihvaćen od dece, odličnog ukusa.Mnogi roditelji suočeni sa svakodnevnim obavezama, uz visoko rafinisane namirnice siromašne nutrijentima, neredovnim ob..
1.584,00 RSD 1.800,00 RSD
Folinova se preporučuje kod smanjenog unosa prehranom ili povećanih potreba organizma za navedenim sastojcima.Delovanje: Folat ima ulogu u procesu deobe ćelija, doprinosi normalnoj sintezi aminokiselina, normalnom stvaranju krvi, normalnom metabolizmu homocisteina i rastu majčinog tkiva tokom t..
1.457,28 RSD 1.656,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
Folna kiselina ili vitamin B9, je jedan od vitamina B kompleksa.Delovanje: Folna kiselina je važna za normalno funkcionisanje mozga, za mentalno i emocionalno zdravlje. Sprečava razdražljivost, umor, depresiju, dekoncentrisanost i nesanicu. Učestvuje u stvaranju DNK i RNK, genetskog materi..
351,00 RSD
Delovanje: FORTACELL IMMUNO je kompleks koji sadrži 24 važna nutrijenta - aminokiseline, vitamine i minerale, koji su nutritivna podrška tokom celog dana (24h), na taj način nadoknađuju njihov nedostatak u raznim imunodeficijentnim stanjima (hemioterapija, zračenja), kod akutnih i virusnih infekcija..
4.815,36 RSD 5.472,00 RSD
Brend: TG-FARM
Delovanje: BEVIT + vitamin C karakteriše visok sadržaj kompleksa B vitamina, kalijuma, kalcijuma, gvožđa, fosfora. Uloga pivskog kvasca se ogleda u održavanju metaboličkih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Tablete pivskog kvasca posebno su delotvorne kod: jača..
261,36 RSD 297,00 RSD
Brend: TG-FARM
Delovanje:Cinkocevit je dodatak ishrani sa vitaminom C i cinkom za normalnu funkciju imunog sistema i povećanje otpornosti organizma. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.Način primen..
421,08 RSD 478,50 RSD
Brend: TG-FARM
Delovanje: PIVSKI KVASAC sa vitaminom C karakteriše visok sadržaj kompleksa B vitamina, kalijuma, kalcijuma, gvožđa, fosfora. Uloga pivskog kvasca se ogleda u održavanju metaboličkih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Tablete pivskog kvasca posebno su delotvorn..
377,52 RSD 429,00 RSD
Brend: TG-FARM
Delovanje:Dodatak ishrane za odrasle, preporučuje se kod oslabljenog imuniteta, kod prehlade I infekcija, u kombinaciji sa preparatima gvožđa. Deficit vitamina C se javlja kao posledica lošeg načina ishrane, stresa i izloženosti štetnim agensima spoljašnje sredine.Fiziološke funkcije vitamina C:Najv..
30,00 RSD
Brend: HEMOFARM
Šumeće tablete sa kalcijumom i vitaminima C, K1, B6 i D3, koji pospešuju iskoristivost kacijuma, osnovnog koštanog minerala. Bez šećera, sa zaslađivačem.Delovanje: Kalcijum je neophodan za:rast i razvoj kosti i zuba funkcionisanje neuromišićnog sistema održavanje normalnog ritma rada..
188,76 RSD 214,50 RSD
Prikazuje se 121 do 132 od 304 (26 strana)