Galen Pharm
Korpa

Veštačke suze

Delovanje:Natrijum-hijaluronat poseduje mukomimetička, mukoathezivna i viskoznoelastična svojstva koja poboljšavaju stabilnost suznog filma i održavaju ugodnost površine okaHidrantne i zaštitne osobine natrijum-hijaluronata ublažavaju osećaj iritacije, suvoće ili peckanja očiju, kao i osećaj prisust..
0,00 RSD
Brend: RAZNO
Refresh contacts kapi za oči trenutno ublažavaju tegobe i pružaju dugotrajnu udobnost tokom nošenja svih vrsta kontaktnih sočiva. Delovanje: Jedinstvena formulacija ublažava suvoću i nadražaj očiju prouzrokovane prašinom,zaslepljujućim svetlom,polenom,zagađenjem vazduha ili dugotrajnih rad..
735,57 RSD 835,88 RSD
Delovanje: Za umorne u suve oči. SensiVit® deluje protiv brzog isušivanja površine oka. Na taj način, tanak sloj suza na površini oka ili je ojačan ili raspoređen u sva tri sloja. Zbog toga je zaštitni efekat suza značajno sačuvan. Karakteristika:- proizvod sa umirijućim i vlažećim efe..
500,28 RSD 568,50 RSD
Systane balance kapi za vlaženje oka su lubrikantni proizvod na bazi lipida za terapiju suvog oka. Podmazuju površinu oka,dopunjuju i stabilizuju lipidni sloj suznog filma i smanjuju prekomerno isparavanje suza. Ove kapi obezbeđuju dugotrajno olakšanje od simptoma suvog oka kao što su peckanje i iri..
1.650,00 RSD 1.875,00 RSD
Systane kapi za vlaženje oka se koriste u terapiji suvog oka za privremeno olakšanje od peckanja i iritacije izazvanih suvoćom oka.Sastav:Polietilen glikol 400 Propilen glikol Hidroksipropil guar Borna kiselina Kalcijum-hlorid Magnezijum-hlorid Kalijum-hlorid Natrijum-hlorid..
1.247,40 RSD 1.417,50 RSD
Brend: UNITEARS
Delovanje:Unitears bez konzervansa su kapi za oči, koje vrše zaštitnu epitelizaciju i imaju efekat vlaženja. Na površini rožnjače i konjunktive, hipromeloza stvara privremeni zaštitni film, i tako čini spoljašnju površinu vlažnom i služi kao zamena u slučaju nedovoljnog stvaranja suza. Dovodi do brz..
669,24 RSD 760,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Trenutno ublažava blaže smetnje suvog okaEfikasno se raspoređuje po površini okaPogodan kod simptoma alergijeIdealan za primenu uz kontaktna sočivaBez konzervansa, bezbedan za primenu do 6 meseci posle otvaranjaDo 350 sterilnih kapi u praktičnoj bočiciEkonomičan i jednostavan za primeneSas..
762,38 RSD 866,34 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Kod težih smetnji suvog oka potrebno je trenutno i dugotrajno rešenje. Vizol S 0,4 sadrži visoku koncentraciju natrijum hijaluronata u obliku suze. Lakše se i bolje primenjuje od gela, a pruža dugotrajan osećaj prijatnosti.Osnovne prednosti Vizol s 0,4 kapi:Trenutno ublažava teže smetnje s..
987,52 RSD 1.122,18 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Vizol S ALLERGY kapi za oko koriste se za sprečavanje i ublažavanje simptoma alergijskog konjuktivitisa. Simptomi poput svraba, crvenila, ili preteranog suzenja oka mogu se efikasno ublažiti.Vizol S ALLERGY kapi za oko štite od štetnog delovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadr..
1.319,89 RSD 1.499,88 RSD
Brend: RAZNO
Vizol S INTENSIVE  vitaminske kapi za oči imaju dvostruko delovanje: podstiču regeneraciju površine oka i čine je ponovo glatkom i vlaže oko.Delovanje:Vizol S INTENSIVE kapi za oči namenjene su ublažavanju smetnji suvog oka različitog stepena, stabilizaciji suznog filma, podmazivanju oka čineći..
1.038,65 RSD 1.180,28 RSD
Prikazuje se 13 do 22 od 22 (2 strana)