Galen Pharm
Korpa

Ulja za masažu

Brend: BIO-OIL
Delovanje:Bio-Oil je poseban proizvod koji se preporučuje: *kao pomoć u poboljšanju izgleda ožiljaka: Formulacija ulja Bio-Oil poboljšava izgled ožiljaka, ali ih ne može ukloniti. Bio-Oil treba kružnim pokretima utrljati na ožiljak, dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri meseca. Na novi..
1.246,08 RSD 1.416,00 RSD
Brend: MEILAB
Lavanda ulje je smeša etarskih ulja ( lavanda, geranijum, bergamot ) i ekstrakta lavande u tečnoj, masnoj podlozi, obogaćenoj uljnim ekstraktom nevena. Namenjeno je masaži, kojom se ublažava stres.Delovanje: Etarsko ulje lavande, brzo se absorbuje u krvotok preko kože i mukozne membrane pl..
450,00 RSD
Brend: MEILAB
Ruzmarin ulje je smeša etarskog ulja i uljnog ekstrakta ruzmarina, u tečnoj masnoj podlozi. Namenjeno je za masažu tela, indukovanu slabom perifernom cirkulacijom.Delovanje: Opšta masaža ovim uljem poboljšava perifernu cirkulaciju. Lokalno primenjeno, deluje analgetički - protiv bolova u mišići..
450,00 RSD
Brend: WELEDA
Nežna, intenzivna nega za masiranje osetljive kože.Delovanje:Nežno ulje za osetljivu kožu, čini je mekom i gipkom i idealno je za sve vrste masaže. Neven i kamilica, blagotvorne i nežne biljke opuštaju telo u kombinaciji sa uljem suncokreta i svežim mirisom eteričnih ulja. Masažno ulje od neven..
1.768,82 RSD 2.010,02 RSD
Brend: WELEDA
Prirodno masažno ulje koje vas priprema za porođaj.Delovanje:Potpuno prirodno ulje koje vam pomaže da se pripremite za porođaj - masaža perineum područja poboljšava elastičnost kože, hrani i štiti je od pucanja tokom porođaja. Od 34. nedelje možete da počnete sa pripremama redovno koristeći ulje za ..
1.188,01 RSD 1.350,01 RSD
Brend: WELEDA
Okrepljujuća hidratacija koja budi važu kožu i čula.Delovanje:Osvežavajuće ulje za telo od citrusa sadrži bademovo ulje koje održava vlažnost kože u kombinaciji sa čistim uljem limuna koje okrepljuje i podiže raspoloženje. Omekršava i hrani ogrubele delove kože, i čuva od isušivanja čineći kožu..
1.514,05 RSD 1.720,51 RSD
Brend: WELEDA
Presovano iz bobica i semenki sazrelih na suncu, ulje od pasjeg trna okrepljuje i hrani suvu kožu.Delovanje:Hranljivo, revitalizujuće ulje za suvu kožu, podstiče prirodne funkcije kože, hidrira i čini kožu mekom i gipkom. Organsko ulje iz bobica i semenki je izuzetno hranljivo, bogato nezasićen..
2.102,78 RSD 2.389,52 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)