Galen Pharm
Korpa

Ulja za masažu

Brend: PROMONTIS
100% prirodni proizvod.Za sve tipove kože.Delovanje:Namenjen za relaks masaže celog tela. Može se koristiti i za redovnu negu tela, prirodna biljna ulja ishranjuju kožu i čine je glatkom i mekanom.Način primene:Naneti manju količinu ulja i utrljati.Sastojci: Masažno ulje sa etarskim uljem lavan..
450,00 RSD
Brend: PROMONTIS
100% prirodni proizvod.Za sve tipove kože.Delovanje:Namenjen za anti-celulit i terapeutske masaže celog tela.Može se koristiti i za redovnu negu tela, prirodna biljna ulja ishranjuju kožu i čine je glatkom i mekanom.Način primene:Naneti manju količinu ulja i utrljati.Sastojci: Masažno ulje sa e..
450,00 RSD
Brend: PROMONTIS
100% prirodni proizvod.Za sve tipove kože.Delovanje:Namenjen za relaks masaže celog tela. Može se koristiti i za redovnu negu tela, prirodna biljna ulja ishranjuju kožu i čine je glatkom i mekanom.Način primene:Naneti manju količinu ulja i utrljati.Sastojci: Masažno ulje sa etarskim uljem slatk..
450,00 RSD
Brend: A-DERMA
OPIS PROIZVODA: Za masažu ožiljaka i strija (1) te fragilne kože nakon epitelizacije kod koje postoji rizik od nastanka ožiljka.Svojim ekskluzivnim patentiranim djelatnim sastojkom, CICAHYALUMIDOM, ovo masažno gel-ulje poboljšava izgled ožiljaka i strija te trenutno i dugotrajno umiru..
2.208,00 RSD 2.760,00 RSD
Brend: BIO-OIL
Delovanje:Ulje za negu kože Bio-oil Natural .Sastoji se od 100% prirodnih sastojaka. Specijalizovani proizvod za ožiljke i strije. Pomaže u poboljšanju izgleda ožiljaka, strija i neujednačenog tona kože. Takođe je efikasan kod dehidrirane i kože koja stari. Pomaže u poboljšanju izgleda kako novih ta..
1.603,80 RSD 1.822,50 RSD
Brend: BIO-OIL
Delovanje:Bio-Oil je poseban proizvod koji se preporučuje: *kao pomoć u poboljšanju izgleda ožiljaka: Formulacija ulja Bio-Oil poboljšava izgled ožiljaka, ali ih ne može ukloniti. Bio-Oil treba kružnim pokretima utrljati na ožiljak, dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri meseca. Na novi..
1.642,50 RSD
Brend: MEILAB
Lavanda ulje je smeša etarskih ulja ( lavanda, geranijum, bergamot ) i ekstrakta lavande u tečnoj, masnoj podlozi, obogaćenoj uljnim ekstraktom nevena. Namenjeno je masaži, kojom se ublažava stres.Delovanje: Etarsko ulje lavande, brzo se absorbuje u krvotok preko kože i mukozne membrane pl..
532,50 RSD
Brend: MEILAB
Ruzmarin ulje je smeša etarskog ulja i uljnog ekstrakta ruzmarina, u tečnoj masnoj podlozi. Namenjeno je za masažu tela, indukovanu slabom perifernom cirkulacijom.Delovanje: Opšta masaža ovim uljem poboljšava perifernu cirkulaciju. Lokalno primenjeno, deluje analgetički - protiv bolova u mišići..
525,00 RSD
Brend: WELEDA
Weleda Opuštajuće ulje za telo od Lavande 100 ml + Weleda Harmony Tuš gel 200ml poklonWELEDA OPUŠTAJUĆE ULJE ZA TELO LAVANDA 100MLDelovanje:Ulje za opuštanje tela za normalnu i suvu kožu. Sa mirisom koji odmah oslobađa stresa i stvara osećaj mira i blagostanja.Ova lagana kombinacija ulja organs..
1.570,81 RSD 1.785,01 RSD
Brend: WELEDA
Delovanje:Blago, umirujuće ulje za osetljivu kožu. Štiti, obnavlja i jača prirodnu barijeru kože. Ima višestruko dejstvo:uklanjanje šminku sa zone okadnevna zaštita osetljive kožeintenzivni noćni tretman suve kože (samostalno ili u kombinaciju sa dnevno-noćnom kremom od Badema)prevencija prvih znako..
1.698,40 RSD 1.930,00 RSD
Brend: WELEDA
Delovanje:Masaža koja zagreva mišiće uljem od ekstrakta arnike. Masažno ulje od arnike predstavlja najbolji primer dejstva kombinacije potpuno prirodnih sastojaka. Prirodna biljna ulja suncokreta, masline i ekstrakata cvetova arnike i listova breze čine kožu glatkom, poboljšavaju elastičnost i čvrst..
1.399,50 RSD
Brend: WELEDA
Masirajte, zagrejte i stimulišite vaše grudi za dojenje.Potpuno prirodno masažno ulje, sa uljem badema i eteričnim uljima koje priprema vaše grudi za ugodno i zdravo dojenje.Delovanje:To je najprirodnija stvar na svetu! Dojenje, ne samo da je dobro za zdravlje vaše bebe, već i za vašu međusobnu blis..
1.341,13 RSD 1.524,01 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)