Galen Pharm
Korpa

TOPLOMER SA GALIJUMOM

TOPLOMER SA GALIJUMOM
TOPLOMER SA GALIJUMOM
Opis
Toplomer bez žive, je stakleni medicinski toplomer namenjen za merenje telesne temperature. Tečnost pomoću koje se meri temperatura ne sadrži živu, ve..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

864,60 RSD

Cena u apotekama: 982,50 RSD

Vaša ušteda: 117,90 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 18694
  • Vaša ušteda:: 117,90

Toplomer bez žive, je stakleni medicinski toplomer namenjen za merenje telesne temperature. Tečnost pomoću koje se meri temperatura ne sadrži živu, već mešavinu drugih tečnih metala: galijuma, indijuma, kalaja. Navedene materije su u potpunosti netoksične, kako za ljude tako i za životnu sredinu. Toplomeri su dizajnirani i proizvedeni u skladu sa Evropskom direktivom saveta EU. 

Način primene: 
Očistite toplomer detaljno pre i posle svake upotrebe. Da bi se tečnost unutar toplomera vratila na početni nivo 35°C, potrebno je toplomer vratiti u plastičnu kutiju, zavrnuti hleksibilni zeleni poklopac i protresti ga nekoliko puta, držeći ga čvrsto za fleksibilni poklopac sve dok se nivo tečnosti ne vrati na željeni nivo. Izaberite način na koji ćete izmeriti temperaturu ( oralno, aksilarno, rektalno), prema upustvu za upotrebu i merite minimum 5 minuta kako biste izbegli grešku. Oralna upotreba toplomera zahteva da tokom merenja pacijent ne sme žvakati, govoriti ili kretati se. Raspon merenja: 35°C - 42°C. 

Upozorenje: 

Ne koristite toplomer za oralno merenje temperature kod dece ispod 10 godina. Koristite metode aksilarnog i rektalnog merenja temperature kod dece. 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro