Galen Pharm
Korpa

SUPPUP ENERGYPOT A4 BOČICE

SUPPUP ENERGYPOT A4 BOČICE
SUPPUP ENERGYPOT A4 BOČICE
SUPPUP ENERGYPOT A4 BOČICE
SUPPUP ENERGYPOT A4 BOČICE
SUPPUP ENERGYPOT A4 BOČICE
Opis
SUPPUP ENERGYPOT je energetski napitak italijanskog porekla sa osvežavajućim ukusom pomorandže koji vam vraća snagu i razbuđuje organizam. Preparat sa..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

612,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: SUPPUP
 • Šifra proizvoda: 33180
 • Vaša ušteda:: 154,24

SUPPUP ENERGYPOT je energetski napitak italijanskog porekla sa osvežavajućim ukusom pomorandže koji vam vraća snagu i razbuđuje organizam. Preparat sadrži savršeno izabalansiranu kombinaciju glukoze, vitamina B1 i mangana koja za kratko vreme podiže nivo šećera u krvi čime se oslobađa dodatna energija potrebna za normalno funkcionisanje. Preporučljivo je da ovaj efikasni dodatak ishrani uvrstite u svoju svakodnevnu rutinu budući da on predstavlja zdravu alternativu proizvodima na bazi kofeina i taurina koji mogu biti štetni po zdravlje. 

Delovanje:

Najvažniji izvor energije u našem telu jeste glukoza, čijom se razgradnjom oslobađa velika količina energije. Kada nivo glukoze u organizmu opadne, telu nedostaje energije za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Neki od simptoma smanjenog nivoa glukoze u krvi jesu vrtoglavica, glavobolja ili gubitak svesti. U danima kada je vaše telo umorno od neprospavane noći, napornog rada za kompjuterom ili gejminga, posle treninga, spas potražite u Suppup Energypot koji će brzo na kontrolisani način (bez opasnosti od hipoglikemije) povećati nivo šećera u krvi. Time će osvežiti vaše telo i otkloniti sve vidljive znake umora.

Sastav (u 1 bočici) :

 • D-glukoza - 15g;
 • Mangan – 1.5mg;
 • Vitamin B1 – 0.49mg.

Način primene:

   Preporučena doza jeste 1-2 bočice dnevno.

  Proizvod mogu koristiti odrasli i deca preko 3 godine starosti.

  Pakovanje: 4 bočice

  Proizvedeno: u Italiji  Napišite recenziju

  Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
  Loše Dobro