Galen Pharm
Korpa

Sunčanje i samopotamnjivanje

Brend: ZIAJA
Vodootporni losion za sunčanje za svetlu, već preplanulu ili tamnu kožu u prvim danima izlaganja suncu. Delovanje:Pruža efikasnu zaštitu od štetnih efekata UV zračenja. Sprečava nastanak opekotina od sunca i prerano starenje kože. Intenzivno hidrira kožu. Ne izaziva iritacije. Namenjen je svim ..
537,00 RSD 716,00 RSD
Brend: ZIAJA
Vodootporni losion za sunčanje za svaki tip kože u prvim danima izlaganja suncu, posebno za svetlu i osetljivu kožu. Delovanje:Pruža efikasnu zaštitu od štetnih efekata UV zračenja. Sprečava nastanak opekotina od sunca i prerano starenje kože. Intenzivno hidrira kožu. Ne izaziva iritacije. Name..
1.123,13 RSD 1.497,51 RSD
Brend: ZIAJA
Vodootporni losion za sunčanje za bebe i decu uzrasta od 6 meseci i starije. Delovanje:Produžava vreme sigurnog izlaganja suncu tokom cele godine. Efikasno odbija UVA i UVB zrake. Sprečava nastanak opekotina od sunca. Ne izaziva iritacije. Sadrži UVA/UVB mineralne filtere i vitamin E. Veganski ..
1.377,54 RSD 1.836,72 RSD
Brend: ZIAJA
Losion za ubrzano tamnjenje, za sve tipove kože i uzrast od 17+ godina, koristi se pre izlaganja suncu ili sunčanja u solarijumu. Delovanje:Ubrzava proces tamnjenja i ističe preplanulost. Intenzivno hidrira kožu i sprečava gubitak vode. Jača prirodni odbrambeni sistem kože. Sadrži kakao puter, ..
389,99 RSD 519,99 RSD
Brend: ZIAJA
Gel sa suvim uljem SPF20 koji se lako nanosi i odbija lepljenje peska. Delovanje:Sadrži UVA/UVB mineralne filtere. Proizvod je namenjen svim tipovima kože i uzrastu od 12+ godina. Veganski proizvod.Način primene:Nanesite na kožu 15 minuta pre izlaganja suncu. Ponovite postupak nanošenja tokom s..
1.039,49 RSD 1.385,99 RSD
Brend: ZIAJA
Umirujući gel koji se koristi nakon izlaganja suncu (solarijumu), za sve tipove kože i uzrast od 12+ godina. Delovanje:Umiruje iritacije kože izazvane prekomernim izlaganjem sunčevim zracima ili sunčanjem u solarijumu. Umanjuje posledice nedovoljne zaštite kože usled nekorišćenja adekvatnog zaš..
428,15 RSD 570,87 RSD
Brend: GALENIKA
Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka.PRAVI..
0,00 RSD
Delovanje: Ulje od kantariona ima epitelizirajuće, antiseptičko i antiinflamatorno dejstvo, te se koristi za zarašćivanje rana, kod opekotina i hemoroida.Sastav: Uljani ekstrakt svežih cvetova kantariona ( Hyperici flos )Način primene:    Spolja, za mazanje.Pakovanje: 3..
244,20 RSD 277,50 RSD
Brend: SINEFARM
Delovanje: Ulje od kantariona ima epitelizirajuće, antiseptičko i antiinflamatorno dejstvo, te se koristi za zarašćivanje rana, kod opekotina i hemoroida.Sastav: Uljani ekstrakt cveta kantariona 1:4 (Hyperici flos). Oleum hyperici pro usui externa.Način primene: Ulje se nanosi ili d..
237,60 RSD 270,00 RSD
Brend: BAYER
Bepanthen krem sadrži pantenol (provitamin B5), koji potpomaže proces regeneracije kože i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere.Delovanje: Bepanthen krem namenjen je za dnevnu negu kože koja je izložena štetnim spoljašnjim uticajima (npr. vetru,vodi), pomaže i kod blagih povreda kož..
641,52 RSD 729,00 RSD
Brend: BAYER
Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka.PRAVI..
741,84 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje: Beta karoten je prekursor vitamina A i deluje kao antioksidans. Ima važnu ulogu u zaštiti kože od štetnog delovanja UV zraka, jer povećava količinu pigmenta, a korisna je i njegova uloga u  održavanju meke, glatke i zdrave kože. Uz alfa karoten važan je za funkcionisanje imunološkog..
2.325,46 RSD 2.642,57 RSD
Prikazuje se 181 do 192 od 201 (17 strana)