Galen Pharm
Korpa

Stomačne tegobe

Brend: MAX MEDICA
MaxoGast tečni dodatak ishrani je formulisan na bazi mešavine ekstrakata 9 biljaka koje zajedničkim delovanjem pomažu kod simptoma otežanog varenja (nadutosti, gasova, grčeva i bola u stomaku, osećaja punoće, mučnine).Delovanje kod: Otežanog varenja,Bola i grčeva u stomaku,Nadutosti,Gasova..
1.377,39 RSD 1.565,22 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:Gel na bazi natrijum-alginata, kalcijum-karbonata, natrijum-bikarbonata, i suvih ekstrakta ploda indijske smokve, lista masline, lista nane, korena sladića, ploda kivija i lista zelenog čaja.Uniseltzer gel prirodno rešenje za mučninu i gorušicu:Reguliše nagon za povraćanjemNeutrališe želud..
633,89 RSD 720,33 RSD
Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka.PRAVI..
0,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Dietpharm Mikrobiota Daily sadrži kombinaciju 3 važne, posebno odabrane, obložene i liofilizirane bakterijske kulture i cinka.Primenjuje se  za vreme i nakon terapije antibioticima, kao pomoć kod poremećaja funkcionisanja creva (npr. dijareje i opstipacije različitog porekla), u periodima poveć..
0,00 RSD
Brend: ESENSA
Mikrolax je laksativni gel namenjen deci.Delovanje: Mikrolax gel je potpuno bezbedan preparat na bazi glicerola. Glicerol spada u grupu osmotskih laksansa, koji deluje tako što povlači vodu iz okolnih tkiva u lumen creva, time sadržaj creva postaje mekši i pražnjenje je olakšano.Preporučuj..
633,60 RSD 720,00 RSD
Delovanje:Dodatni enzimi namenjeni procesu varenja masti i ugljenih hidrata.Način primene:Odrasli uzimaju tri (3) tablete posle obroka, 1 do 3 puta dnevno. Tablete se mogu žvakati ili progutati.Sastav:Sadrži plod papaje, kao i enzime papain, amilazu i proteazu. Napomena:Osobe koje imaju lezije ..
2.369,40 RSD 2.692,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Noni Lucas BIO sok je 100% čist, nerazređen, izvorni sok iz strogo kontrolisanog biološkog uzgoja. Na osnovu naučnih istraživanja i iskustava korisnika, opšta saznanja o Noniju su:pomlađuje i obnavlja ćelije u našem telu preventivno deluje na degenerativne bolesti i opšte stanj..
4.397,18 RSD 4.996,80 RSD
Brend: RAZNO
Preparat za nadoknadu tečnosti i elektrolita sa ukusom limuna za odrasle i decu stariju od 3 godine. O.R.S. predstavlja skraćenicu za Oralne Rehidratalne Soli. Delovanje:Preporučuje se u situacijama kada voda nije dovoljna:kao prva pomoć kod dijareje i povraćanja;kod stanja sa povišenom telesnom te..
620,40 RSD 705,00 RSD
Brend: GALENIKA
Namenjen je nadoknadi tečnosti i elektrolita kod dece i odraslih.Delovanje: Orosal® 65 prašak za pripremu rastvora za oralnu predstavlja glukozno-elektrolitnim rastvorom, namenjena za potrebe ishrane/rehidracije dece i odraslih, u lakšim i srednje teškim oblicima dijareja, kao i u drugim stanji..
652,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Peagastril je novi pristup problemu funkcionalnih gastrointestinalnih oboljenja zasnovan na palmitoiletanolamidu, melatoninu i raženim mekinjama koji podržavaju normalnu funkciju creva.Funkcionalne gastrointestinalne bolesti karakterišu hronične tegobe kao što su bolovi u stomaku, nadimanj..
1.254,00 RSD 1.425,00 RSD
Delovanje:Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećih tableta čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hlorovodonične kiseline u želucu. Pepto Soda doprinosi smanjenju gorušice, otklanjanju bola i drugih tegoba koji prate prekomerno lučenje želudačne kiselin..
388,80 RSD 486,00 RSD
Delovanje:Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećih tableta čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hlorovodonične kiseline u želucu. Pepto Soda doprinosi smanjenju gorušice, otklanjanju bola i drugih tegoba koji prate prekomerno lučenje želudačne kiselin..
333,60 RSD 417,00 RSD
Prikazuje se 193 do 204 od 250 (21 strana)