Galen Pharm
Korpa

Sredstva za dezinfekciju ruku

Brend: ELIXA
Delovanje:Mast je namenjena za negu i zaštitu usana.Način primene: Spolja, usne mazati nekoliko puta na dan i noću. Sastav:Tečni parafin, cetil-palmitat, beli pčelinji vosak, vitamin E i miris.Pakovanje: 10gAroma: Bergamot..
148,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Mast je namenjena za negu i zaštitu usana.Način primene: Spolja, usne mazati nekoliko puta na dan i noću. Sastav:Tečni parafin, cetil-palmitat, beli pčelinji vosak, vitamin E i miris.Pakovanje: 10gAroma: Malina..
148,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Mast je namenjena za negu i zaštitu usana.Način primene: Spolja, usne mazati nekoliko puta na dan i noću. Sastav:Tečni parafin, cetil-palmitat, beli pčelinji vosak, vitamin E i miris.Pakovanje: 10gAroma: Vanila..
148,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa mast za utrljavanje i inhalaciju se nanosi spolja kao inhalacioni ekspektorans za utrljavanje na kožu za olakšavanje tegoba kao što su prehlada i grip. Takođe uklanja bol u mišićima reumatskog porekla, glavobolju kao i bol uzrokovan nakupljanjem viška mlečne kisel..
231,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa supozitorije protiv hemoroida sadrže kantarionovo ulje, koje smiruje upalne procese, deluje kao prirodni antiseptik i ubrzava epitelizaciju. Kantarionovo ulje je bogato hipericinom, taninima i flavonoidima koji pomažu kod upale i epitelizacije kože i sluzokože. U cveto..
233,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa tigrova mast se koristi za ublažavanje bolova kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišića kao i kod lakših sportskih povreda. Preporučuje se kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti. Na mestu primene smiruje upalni proces i može se koristiti kod ..
145,20 RSD 165,00 RSD
Brend: ELIXA
Delovanje:Elixa vagitorije sadrže kantarionovo ulje, koje smiruje upalne procese, deluje kao prirodni antiseptik i ubrzava epitelizaciju. Kantarionovo ulje je bogato hipericinom, taninima i flavonoidima koji pomažu kod upale i epitelizacije kože i sluzokože i vaginalnih infekcija. Preporučuje s..
214,40 RSD 268,00 RSD
Brend: DCP HEMIGAL
Opis: Gel za dezinfekciju i ”suvo” pranje ruku bez upotrebe sapuna i potrebe za ispiranjem. Pogodan je za svakodnevno čišćenje i dezinfekciju ruku, a posebno u prilikama ograničenog pristupa vodi i sapunu i vanrednim potrebama za dezinfekcijom: putovanja, posao, škola, poseta bolnicama, epidem..
147,48 RSD
Brend: RAZNO
Fresh vlažne maramice su antibakterijske maramice koje su pogodne za svakodnevnu primenu, prvenstveno namenjene za higijenu ruku. Namena:Služe za spoljnu upotrebu, za dezinfekciju i čišćenje zdrave kože.Džepno pakovanje, može ih koristiti cela porodica.Služe za spoljnu upotrebu, za dezinfekciju i či..
49,17 RSD
Prikazuje se 13 do 21 od 21 (2 strana)