Galen Pharm
Korpa

Sportisti

Brend: INPHARM
IN Vita C je dodatak ishrani, neophodan za očuvanje vitalnosti i poboljšanje otpornosti organizma. IN Vita C nadoknađuje dnevne potrebe za vitaminom C.Delovanje: Vitamin C ima važnu ulogu u jačanju imunog sistema. Kao antioksidans, vitamin C neutrališe slobodne radikale u ćeliji i doprinosi nor..
270,60 RSD 307,50 RSD
Brend: OMEGA 3
Delovanje:Lutein omega 3 dodatak ishrani sa vitaminima, luteinom i zeaksantinom, mineralima i ribljim uljem bogatim omega-3 nezasićenim masnim kiselinama. Bez glutena. Lutein omega 3 je dodatak ishrani koji sadrži vitamine, minerale, lutein i zeaksantin (ekstrakt iz cveta Tagetes erecta L...
1.209,38 RSD 1.374,30 RSD
Brend: HEALTH AID
MagCitra je vrhunski formulisan visoko efikasan izvor magnezijuma u citratnom obliku, za maksimalnu apsorpciju i potpuno bezbednu primenu.Delovanje: Magnezijum se u preparatima može naći u različitim oblicima, s tim što se upravo citaratni oblik u najvećoj meri iskoristi u organizmu. Neoph..
2.695,44 RSD 3.063,00 RSD
Brend: HEMOFARM
Delovanje:Magnezijum je jedan od najčešćih minerala u ljudskom telu i između ostalog se može naći u skeletu i mišićima. Mineral koji je uključen u razne telesne funkcije, posebno u energetski metabolizam.Obzirom da telo samo ne proizvodi magnezijum, on se snabdeva hranom. Dobri izvori magnezijuma..
580,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Dodatak ishrani za optimalno funkcionisanje nervnog, mišićnog i kardiovaskularnog sistema. Sadrži optimalne dnevne doze magnezijuma i vitamina B6, koji utiče na resorpciju i iskoristljivost magnezijuma  Magnewill preporučujemo kod:glavobolja i migrena, kod povećanih psiho..
401,28 RSD 456,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Prašak za oralni rastvor. Dodatak ishrani sa zaslađivačima. Sa ukusom limuna i ananasa.Sadrži elementarni magnezijum u optimalnoj dozi od 375 mg (preporučena dnevna doza magnezijuma je 375 mg) iz 3 soli – magnezijum-citrata, magnezijum-glukonata i magnezijum-bisglicinata.Magnewill Rap..
708,00 RSD
Delovanje: Magnezijum je esencijalni mineral u tragovima neophodan za razne biološke funkcije i ćelijski metabolizam. U organizmu je magnezijum koenzim potreban za pravilno funkcionisanje nervnog i mišićnog sistema. U organizmu odraslog čoveka se nalazi u kostima, mišićima i mekim tkivima.&nbs..
466,40 RSD 530,00 RSD
Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema.Delovanje: ​Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u opuštanju mišića, ograničava broj nevoljnih kontrakcija, čime utiče na smanjenje grčeva i na regulisanje srčanog ritma. D..
475,20 RSD 540,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:Vitamin C se veoma uspešno koristi pri lečenju i olakšavanju različitih bolesti, pre svega raznih infekcija, povreda, i slično. Vitamin C može biti značajan i u tretiranju astme, kao i u sprečavanju nastajanja kardiovaskularnih bolesti. Ubrzava zarastanje rana i štiti od raznih zagađivača ..
365,11 RSD 414,90 RSD
Brend: HAMAPHARM
MiVita Magnezijum 375 PLUS sadrži 375 mg magnezijuma i dodatak čak 9 vitamina u jednoj dnevnoj dozi. Protiv umora i iscrpljenosti. Za zdravlje mišića i nervnog sistema.  Delovanje:MiVita Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića, ravnoteži elektrolita te normalnom metabolizmu stvaranj..
778,80 RSD 885,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
MiVita Magnezijum 375 PLUS sadrži 375mg magnezijuma i dodatak čak 9 vitamina u jednoj dnevnoj dozi. Koristi se sipanjem direktno u usta, bez dodatka tečnosti. Protiv umora i iscrpljenosti. Za zdravlje mišića i nervnog sistema.Delovanje:MiVita Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića, ravnoteži..
462,00 RSD 525,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
Delovanje:MiVita Magnezijum gel opušta, osvežva i neguje mišiće pre i nakon fizičke i sportske aktivnosti. Aloe vera i glicerol neguju kožu. Mentol hladi osetljivo i bolno područje.Pogodan za masažu.Način primene:Preporučuje se naneti MiVita Magnezijum gel ujutro i uveče (po potrebi i više puta dnev..
594,00 RSD 675,00 RSD
Prikazuje se 61 do 72 od 120 (10 strana)