Galen Pharm
Korpa

Slagalice

Brend: PINO TOYS
Edukativna igračka sa motivima životinja za povezivanje odgovarajućih delova tela životinjica i njihovih glava. Nekompletna tela životinja izazivaju kod deteta nelagodnost koja se može rešiti samo povezivanjem glave i odgovarajućeg tela. Ova igračka u sebi sadrži snažan motivišući faktor, izaziva p..
1.346,40 RSD 1.530,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Slagalica sa malim brojem elemenata (12 komada) i slikom koja olakšava slaganje delova. Svaka slagalica je prilagođena individualnom tempu razvoja deteta, a podstiče ga na razvoj mišljenja, opažanja i zaključivanja. Obezbeđuje mu razvoj sitne motorike, koja se odnosi na bolju mišićnu koordinac..
366,96 RSD 417,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Za razliku od drugih slagalica, u kojima je jedno ispravno rešenje do kojeg treba doći, u ovoj slagalici detetu se nudi mogućnost kombinovanja, čime se podstiče kreativnost i mašta. Razume se, i ovde ima tačnih rešenja, ali ona nisu jedina moguća. Kombinovanje delova odeće za dečaka prati zamišljanj..
863,60 RSD 981,36 RSD
Brend: PINO TOYS
Za razliku od drugih slagalica, u kojima je jedno ispravno rešenje do kojeg treba doći, u ovoj slagalici detetu se nudi mogućnost kombinovanja, čime se podstiče kreativnost i mašta. Razume se, i ovde ima tačnih rešenja, ali ona nisu jedina moguća. Kombinovanje delova odeće za medu prati zamišljanje..
976,91 RSD 1.110,12 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)