Galen Pharm
Korpa

Sex-zaštita i prevencija

Brend: DUREX
Durex love prezervativi, sa lubrikantom uz koji ćete doživeti prirodan osećaj vođenja ljubavi. Uz to, dobijate 4 kondoma za cenu 3. Zbog Easy-On oblika, kondom se lakše stavlja i ugodniji je za nošenje. Poseban način, na koji izrađujemo Durexove Love kondome, obezbeđuje da mirišu bolj..
397,50 RSD
Brend: DUREX
Durex Mutual Pleasure kondomi su dizajnirani tako da Vašoj partnerki i Vama omoguće intenzivniji užitak, koji će vas oboje dovesti do vrhunca. Kondom je sa spoljašnje strane rebrast i tačkast, kako bi nju ubrzao, dok je sa unutrašnje strane premazan lubrikantom sa benzokainom, kako bi njega usp..
591,00 RSD
Brend: DUREX
Play Cherry je glatkog osećaja, slatkog ukusa i divno voćan.  Play Cherry je sladak, lubrikant, sa ukusom višnje.Lubrikant je na bazi vode tako da je bezbedan za upotrebu sa kondomima.Pakovanje: 50ml..
848,76 RSD 964,50 RSD
Brend: DUREX
Ako koristiš lubrikant prvi put... ili ako ga koristiš često, Play Feel je savršen za tebe. Ovo je klasični lubrikant na bazi vode. Nije lepljiv niti mastan, nego jednostavno lagan i gladak lubrikant, stvoren kako bi povećao zadovoljstvo.Pakovanje: 50ml..
964,50 RSD
Brend: DUREX
Jedinstven, senzualan gel i lubrikant za masažu, u jednom proizvodu. Dovoljno je blag za upotrebu na celom telu, a sadrži čak i vitamin E, za tvoje zdravlje i negu kože.Pakovanje: 200 ml ..
1.166,88 RSD 1.326,00 RSD
Brend: DUREX
Durex Play Perfect Glide je lubrikant na bazi silikona, koji za razliku od librikanta na bazi vode, traje mnogo duže i ne stvara potrebu zastajanjem radi ponovnog nanošenja. Potpuno je bezbedan za korišćenje uz sve kondome iz Durex kolekcije. Ovaj lubrikant je prijatan i ne daje osećaj hladnoće kada..
1.204,50 RSD
Brend: DUREX
Durex Pleasuremax prezervativ ima jedinstveno postavljene nabore i ispupčenja na pravim mestima. Ovakva reljefna popovršina daje maksimalan ugođaj za oba partnera.Pakovanje: 3 prezervativa..
405,00 RSD
Brend: DUREX
Kondomi nove generacije od RealFeel materijala, za osećaj prirodnog dodira kože sa kožom. RealFeel kondomi se izrađuju od poliizoprena bez lateksa. Ovaj sintetički materijal elastičniji je od prirodne lateks gume i stoga je ugodniji za upotrebu. Poliizopren je mekši od latek..
591,00 RSD
Brend: DUREX
Durex Tickle me jeste prezervativ koji pruža intenzivniji osećaj zahvaljujući jedinstveno postavljenim naborima. Na taj način ovi prezervativi putem jedinstveno postavljenih nabora pružaju potpunije iskustvo u toku polnog odnosa i kod oba partnera inteziviraju nivo zadovoljstva i vrhunac samog seks..
354,00 RSD
Brend: MONTAVIT
Vaginalni lubrikant za direktno suzbijanje vaginalne suvoće.Delovanje:Trenutno suzbija suvoću vagine i stimuliše prirodno vlaženje Sprečava iritaciju i dovodi tkivo vagine u optimalno stanje Nadoknađuje i podržava prirodno vaginalno vlaženje Prirodan i bezbedan, štiti vaginalnu flor..
600,00 RSD
Prikazuje se 13 do 22 od 22 (2 strana)