Galen Pharm
Korpa

Šamponi za kosu

Brend: BIOKAP
Delovanje:Za pepeljasto plavu boju i kosu bez žutih i narandžastih tonova. Efikasno deluju na plavu, belu, sivu kosu kao i na korigovanje narandžastih nijansi kestenjaste i tamne kose sa pramenovima.Pomoću aktivnih sastojaka - ljubičaste gline, organskog različka, proteina pšenice i pirinča i biljni..
1.889,36 RSD 2.147,00 RSD
Brend: BIOKAP
Delovanje:Crni šampon za detoksikaciju je specijalno formulisan za temeljno čišćenje kose i kože glave, pri čemu otklanja svrab, vraća vitalnost i prijatan osećaj lakoće.Sadrži ugalj bambusa koji je odgovoran za apsorpciju svih nečistoća, kao i crnu glinu koja temeljno čisti kosu i kožu glave.Pogoda..
1.324,40 RSD 1.505,00 RSD
Brend: BIOKAP
Delovanje:Za pepeljasto plavu boju i kosu bez žutih i narandžastih tonova.Efikasno deluju na plavu, belu, sivu kosu kao i na korigovanje narandžastih nijansi kestenjaste i tamne kose sa pramenovima.Pomoću aktivnih sastojaka - ljubičaste gline, organskog različka, proteina pšenice i pirinča i biljnih..
1.667,60 RSD 1.895,00 RSD
Brend: BIOKAP
Delovanje: Šampon se koristi kao idealna kombinacija sa ampulama za spoljašnje delovanje protiv opadanja kose. Specifičan je po tome što pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose. Način primene: Kao bilo koji drugi šampon, nekoliko minuta se nakon nanošenja masira koren kose, a zati..
1.667,60 RSD 1.895,00 RSD
Brend: BIOKAP
Delovanje: Šampon ima dejstvo čišćenja kože glave na način da sprečava nastajanje peruti. Uklanja nelagodan osećaj svraba, normalizuje lučenje lojnih žlezda, osvežava kožu glave, a istovremeno je hrani i neguje.Način primene: Kao bilo koji drugi šampon, naneti na kosu, nekoliko minuta ma..
1.366,64 RSD 1.553,00 RSD
Brend: BIOKAP
Delovanje: Šampon je namenjen za osetljivu kosu nakon farbanja i tretiranja. Sadrži prirodne ekstrakte koji daju kosi lepotu i sjaj, čuvajući boju.Način primene: Kao bilo koji drugi šampon, naneti na vlažnu kosu, nekoliko minuta masirati  koren i dužinu kose, a zatim dobro isprati. Po po..
1.309,45 RSD 1.488,01 RSD
Brend: BIOKAP
Delovanje:Šampon za jačanje i revitaliziranje kose, sa formulom koju je sertifikovao Cosmos Organic, sadrži poseban aktivni sastojak, zasnovan na peptidima iz kurkume i rastavića, bogatog silicijumom, koji zajedno ojačavaju koren i vlasi, dajući kosi puniji i zdraviji izgled. Biljni surfaktanti iz ..
1.546,16 RSD 1.757,00 RSD
Brend: BIOKAP
Delovanje: Šampon je formulisan tako da normalizuje preterano lučenje lojnih žlezda na koži glave. Aktivnost uspostavljanja ravnoteže na vlasištu sprečava nastajanje seboreje koja je često uzrok opadanja kose. Čisti kožu i sprečava nastajanje slobodnih radikala, usporava preterano lučenje lojnih žle..
1.366,64 RSD 1.553,00 RSD
Brend: BIOKAP
Delovanje: Šampon je namenjen za negu suve i oštećene kose. Može se koristiti svakodnevno bez straha da će dodatno oštetiti ili isušiti kožu glave. Vraća kosi mekoću i sjaj, hidrira je i pročišćava. Biljni ekstrakti na kosi stvaraju zaštitni film koji je štiti od spoljašnjih nepovoljnih ut..
1.324,40 RSD 1.505,00 RSD
Brend: BIOKAP
Delovanje: Namenjen je celoj porodici za svakodnevno pranje kose i tuširanje. Proteini pirinča ostavljaju kožu mekanom, a kosi daju volumen i sjaj.Način primene: Kao bilo koji drugi šampon, naneti na vlažnu kosu, nekoliko minuta masirati koren i dužinu kose, a zatim dobro isprati. Po pot..
1.546,16 RSD 1.757,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)