Galen Pharm
Korpa

Revita određeni proizvodi akcija

  • Popust 30% na određene proizvode od 01.08 do isteka zaliha
Brend: REVITA
Delovanje:Revita oriblete su dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Sadrže jedan ipo puta više mleča od svih ostalih vrsta Revite i osmišljene su kao prirodan odgovor na nagli umor i pad energije koji može da pogodi svakog čoveka u toku dana. Oriblete su upakovane kao mali, ali e..
624,76 RSD 892,52 RSD
Brend: REVITA
Delovanje:Komprimovane bombone obogaćene matičnim mlečom i vitaminom C, sa ukusom narandže. Bombone sa zaslađivačem, bez dodatog šećera.Revita TO GO, komprimovane bombone su jedinstven proizvod na tržištu napravljen je od strane Revita stručnog tima, sa idejom da za ljude koji su često u pokret..
640,51 RSD 915,02 RSD
Brend: REVITA
Delovanje:Revita Fe stevia je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa. To je osvežavajući, ukusan napitak koji predstavlja dodatak svakodnevnoj ishrani. Aromatizovan je prirodnom aromom stevie, obogaćen dnevno preporučenim dozama vitami..
245,01 RSD 350,01 RSD
Brend: REVITA
Delovanje:Revita Stevia je osvežavajući dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i stevije, prirodnog zaslađivača velike biološke vrednosti.Pogodan je za:Osobe sa dijabetesomGojazne osobeOsobe koje ne konzumiraju šećerSastav: Matični mleč, vitamin C.Način primene..
210,01 RSD 300,01 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)