Galen Pharm
Korpa

REVITA FE STEVIA 9G

REVITA FE STEVIA 9G
-30 %
REVITA FE STEVIA 9G
Opis
Delovanje:Revita Fe stevia je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa. To je osvežavajući, ukusan nap..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

245,01 RSD

Cena u apotekama: 350,01 RSD

Vaša ušteda: 105,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: REVITA
  • Šifra proizvoda: 11614
  • Vaša ušteda:: 105,00

Delovanje:
Revita Fe stevia je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa. To je osvežavajući, ukusan napitak koji predstavlja dodatak svakodnevnoj ishrani. Aromatizovan je prirodnom aromom stevie, obogaćen dnevno preporučenim dozama vitamina C i prirodnim bojama betainom i antocijanom. Redovnim konzumiranjem Revita Fe stevia nadoknađuje se dnevni gubitak gvožđa. Kao dodatak ishrani posebno se preporučuje osobama sa povećanim potrebama za gvožđem: deci u intenzivnom razvoju, trudnicama, dojiljama, osobama sa sideropeničnom anemijom, ljudima koji se oporavljaju od operativnog zahvata, povređivanja i gubitka krvi. Dvovalentno gvožđe u Reviti Fe stevia dobro se resorbuje u organizmu, a matični mleč povećava procenat njegovog usvajanja, pa je za prave efekte dovoljna mnogo manja doza nego što je slučaj sa klasičnim preparatima gvožđa. Gvožđe je u Revita Fe stevia helirano – proteinima zaštićeno od oksidacije – pa se konzumira kao prijatan napitak, bez neprijatnih senzacija tipa mučnine, gađenja ili metalnog ukusa u ustima.

Sastav: 
Matični mleč, gvožđe-II-fumarat, vitamin C

Način primene: 
Jednu kesicu (9 g) razmutiti u 2 dl vode ili mlakog čaja kako bi se sačuvala biološka aktivnost matičnog mleča. U zavisnosti od uzrasta i potreba organizma preporučuje se 1-2 čaše napitka dnevno.

Pakovanje: 9 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro