Galen Pharm
Korpa

REVITA FE STEVIA 9G

REVITA FE STEVIA 9G
REVITA FE STEVIA 9G

Opis

Delovanje:Revita Fe stevia je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa. To je osvežavajući, ukusan nap..
385,00 RSD

MP cena: 437,50 RSD

Vaša ušteda: 52,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: REVITA
  • Šifra proizvoda: 11614
  • Vaša ušteda:: 52,50
Pregleda: 226

Delovanje:
Revita Fe stevia 
je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa. To je osvežavajući, ukusan napitak koji predstavlja dodatak svakodnevnoj ishrani. Aromatizovan je prirodnom aromom stevie, obogaćen dnevno preporučenim dozama vitamina C i prirodnim bojama betainom i antocijanom. Redovnim konzumiranjem Revita Fe stevia nadoknađuje se dnevni gubitak gvožđa. Kao dodatak ishrani posebno se preporučuje osobama sa povećanim potrebama za gvožđem: deci u intenzivnom razvoju, trudnicama, dojiljama, osobama sa sideropeničnom anemijom, ljudima koji se oporavljaju od operativnog zahvata, povređivanja i gubitka krvi. Dvovalentno gvožđe u Reviti Fe stevia dobro se resorbuje u organizmu, a matični mleč povećava procenat njegovog usvajanja, pa je za prave efekte dovoljna mnogo manja doza nego što je slučaj sa klasičnim preparatima gvožđa. Gvožđe je u Revita Fe stevia helirano – proteinima zaštićeno od oksidacije – pa se konzumira kao prijatan napitak, bez neprijatnih senzacija tipa mučnine, gađenja ili metalnog ukusa u ustima.

Sastav: 
Matični mleč, gvožđe-II-fumarat, vitamin C

Način primene: 
Jednu kesicu (12 g) razmutiti u 2 dl vode ili mlakog čaja kako bi se sačuvala biološka aktivnost matičnog mleča. U zavisnosti od uzrasta i potreba organizma preporučuje se 1-2 čaše napitka dnevno.

Pakovanje: 250g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro

Nisam robot!
Tagovi: revita , fe , stevia , 9g