Galen Pharm
Korpa

Pumpice

Brend: AVENT
Inspirisano bebom. Efektivno za mamu.Avent električna pumpica za izmazanje Natural je punjiva pumpica, napravljena po uzoru na prirodan način na koji bebe sisaju, a koji omogućava uravnoteženo usisavanje i stumulaciju bradavica za brzo izmazanje mleka. Održava optimalan protok mleka i izmazanje više..
28.378,68 RSD 32.248,50 RSD
Brend: AVENT
Inspirisano bebom. Efektivno za mamu.Zakoračite u novu eru izmlazanja uz savršen balans uvlačenja i stimulacija bradavica inspirisan prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica za grudi održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku vaših bradavic..
25.078,68 RSD 28.498,50 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:Izmazanje je mnogo lakše i jednostavnije zahvaljujući jedinstvenom dizajnu pumpice Nežno stimuliše nadolaženje i protok mleka Pumpica ima mekane jastučice za masažu Pomoću pumpice lako kombinujete dojenje i hranjenje na flašicu U pakovanju sa pumpicom dolazi jedna flaši..
6.404,43 RSD 7.277,76 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike proizvoda:Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Sadrži:Manuelna pumpica sa stalkom ..
7.642,80 RSD
Brend: CHICCO
Opis:Zahvaljujući inovativnom Chicco sistemu, čini izmazanje lakšim i prirodnijim.Ergonomska drška za maksimalan komfort prilikom korišćenja, zahvaljujući obliku i mekanom materijalu kojim je drška obložena. Veoma mekana silikonska čašica pumpice, obložena silikonskom membranom.BPA free Kompatilbiln..
5.233,90 RSD 5.947,61 RSD
Brend: CHICCO
Chicco pumpica za izmazanje viška mleka idealna je za izmazanje preostalog mleka koje beba nije posisala tokom dojenja, i koje mora da se izvuče.U pakovanju se nalazi pumpica (levak i silikonska membrana) i dva antibakterijska tufera za grudi...
948,69 RSD 1.078,06 RSD
Brend: RAZNO
Ručna pumpa za izmuzavanje. Sastoji se iz dva dela. Izuzetno je jednostavna za upotrebu. ​Posuda za mleko se može koristiti kao mala bočica za hranjenje. Nije je potrebno prazniti...
1.898,44 RSD 2.157,32 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)