Galen Pharm
Korpa

PROXEED WOMAN PRAŠAK A30

PROXEED WOMAN PRAŠAK A30
PROXEED WOMAN PRAŠAK A30
Opis
Proxeed woman je dijetetski suplement specijalno napravljen da potpomogne reproduktivno zdravlje žene i poveća mogućnost da dođe do trudnoće.Delov..
3.590,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 242382
Pregleda: 3336

Proxeed woman je dijetetski suplement specijalno napravljen da potpomogne reproduktivno zdravlje žene i poveća mogućnost da dođe do trudnoće.

Delovanje:
Proxeed woman se preporučuje ženama koje žele  uspešnu trudnoću  i  kao priprema za IVF postupak. 
Jednostavan, siguran i uspešan način da doprinesete vašem reproduktivnom zdravlju i  fertilitetu. Kvalitet i kvantitet jajnih ćelija su  važni faktori koji utiču na plodnost (fertilitet) kod žena, kao i sluzokoža materice koja sa godinama postaje sve tanja što otežava oplođenom jajašcu da se u nju „usadi“ (implantira)  i  tu ostane. Pažljivo odabarani sastojci preparata  Proxeed Women zajedničkim delovanjem doprinose boljem kvalitetu jajne ćelije, njenom razvoju i sazrevanju,  i potpomažu fiziološke procese vezane za plodnost (fertilitet).

Sastav:
Vitamini B6,B5,C,D i cink doprinose održavanju normalnog hormonskog ciklusa kod žene

L-arginin je aminokiselina koja  povećava odgovor jajnika, kvalitet endometrijuma i šanse za trudnoću kod IVF pacijenata. L-arginin povećava nivo NO (azot monoksida) koji je vazodilatator, tako da dovodi do širenja krvnih sudova i pospešuje propustljivost folikularnog epitelijuma.

L-karnitin i njegov aktivni oblik acetil-L-karnitin povećavaju snabdevanje ćelija energijom, stabilizuju ćelijsku membranu i smanjuju moguća  unutarćelijska oštećenja. Tokom sazrevanja jajne ćelije pospešuju  metabolizam lipida i poboljšavaju razvoj embriona. Štite od štetnih materija u peritonealnoj tečnosti kod žena sa endometriozom. Doprinose održavanju kvaliteta jajne ćelije. L-karnitin popravlja insulinsku rezistenciju i iskorišćenje glukoze, što  daje bolju mogućnost za uspeh  IVF procedura. 

L-karnitin, acetil-L-karnitin, L-arginin, gvožđe, selen, n-acetil cistein, fruktoza, vitamini  E i C smanjuju oksidativni stres i pomažu biološke procese za normalno funkcionisanje jajnika, materice i cerviksa.

Folna kiselina, cink, vitamini C, E i A imaju važnu ulogu u sintezi DNK, kvalitetu jajne ćelije i smanjivanju oksidativnog stresa kako bi održali u tkivima  odnos oksidanti-antioksidanti. Na ovaj način oni imaju pozitivno dejstvo na plodnost i reproduktivno zdravlje kod žena.

Način primene:
Jedna kesica dnevno rastvorena u čaši vode.

Pakovanje: 30 kesica


 

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro