Galen Pharm
Korpa

Prostata

GRAMINN KAPSULE A60
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA
Brend: HEMOFARM
GRAMINN KAPSULE A30Delovanje:Graminn se koristi za lečenje i kontrolu:benigne hiperplazije prostate (BHP)kod pacijenata sa uvećanom prostatomakutnim i hroničnim nebakterijskim prostatitisomerektilnom disfunkcijom.Pozitivni efekti Graminn-a:Smanjuje bol prilikom mokrenjaUblažava subjektivne simptom..
2.780,98 RSD 3.160,20 RSD
Brend: HEMOFARM
Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka.PRAVI..
0,00 RSD
Brend: AMICUS
Dijetetski proizvod – hrana za posebne medicinske namene na bazi ekstrakta semena soje, lista zelenog čaja i vitamina D, namenjen održanju zdravlja prostate kao i za potrebe ishrane kod osoba sa benignom hiperplazijom prostate (BHP) i u određenim stadijumima maligne hiperplazije prostate (CaP).Delov..
1.860,00 RSD
Brend: MEDIPHARM
Mediprost® protect je prirodni preparat namenjen očuvanju zdrave funkcije prostate, smanjujući rizik za nastanak karcinoma prostate i benigne hiperplazije prostate.Namena:Namenjen očuvanju prostate i urinarnog trakta Doprinosi zdravlju prostate, reproduktivnom zdravlju, i održavanju ..
1.657,50 RSD 1.950,00 RSD
Brend: MEDIPHARM
Mediprost® protect je prirodni preparat namenjen očuvanju zdrave funkcije prostate, smanjujući rizik za nastanak karcinoma prostate i benigne hiperplazije prostate.Namena:Namenjen očuvanju prostate i urinarnog trakta Doprinosi zdravlju prostate, reproduktivnom zdravlju, i održavanju ..
3.060,00 RSD 3.600,00 RSD
Brend: MEDIPHARM
Medicinsko rešenje za prostatu.Mediprost® je prirodni preparat namenjen osobama sa benignom hiperplazijom prostate, erektilnom disfunkcijom i akutnim i hroničnim nebakterijskim prostatitisom.Klinički dokazano olakšava simptome benigne hiperplazije prostate i poboljšava funkciju prostate Delovan..
1.657,50 RSD 1.950,00 RSD
Brend: NATURPHARMA
ProstaGUARD je precizna kombinacija biljnih ekstrata koji imaju povoljan efekat kod problema sa pojavom Benigne hiperplazije prostate (BHP) i poboljšavaju potentnost i seksualnu aktivnost muškaraca. Aktivni sastojci deluju sinergično, umanjuju obim žlezde, poboljšavaju oticanje mokraće i smanj..
1.254,00 RSD 1.425,00 RSD
Brend: GREEN MEDIC
Delovanje:Prostanea je prirodni preparat najkompleksnijeg sastava čija je uloga očuvanje i održavanje zdravlja prostate i celog urinarnog sistema.Sadrži više biljnih sastojaka i kao takav preparat veoma efikasno ublažava tegobe koje izaziva uvećana prostata, koju prate urinarne tegobe kao što su bol..
1.103,52 RSD 1.254,00 RSD
Prostate potencijal blagotvorno deluje kod problema koje izaziva uvećana prostata kao što su otežano i učestalo mokrenje. Koliko je noćno mokrenje zamorno i u kojoj meri remeti san i prirodan odmor zna svako ko je prinuđen da ustane 2-3 ili više puta tokom noći. Pomaže kod:uvećane prostate..
1.306,80 RSD 1.485,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Delovanje:Prostavital je specijalno formulisana i pažljivo balansirana kombinacija testeraste palme, koprive, ulja semenki bundeve, vitamina, minerala i aminokiselina za normalnu funkciju prostate. Cink doprinosi zdravoj plodnosti i reprodukciji, i održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi, dok..
2.743,49 RSD 3.117,60 RSD
Brend: HIMALAYA
Speman™ tablete su namenjene muškarcima i doprinose njihovom reproduktivnom zdravlju u smislu boljeg kvaliteta spermalne tečnosti i spermograma.Delovanje: Speman™ tablete pomažu bolje funkcionisanje prostate. One ublažavaju propratne tegobe kod dobroćudnog uvećanja prostate. Olakšavaju započinj..
1.320,00 RSD 1.500,00 RSD
Brend: RAZNO
Za jačanje funkcije bešike i prostate. Delovanje: Seme bundeve jača funkciju mokraćnih organa, i kod muškaraca rešava probleme sa prostatom i urinarnim traktom. Neophodan u periodu rasta, stresa i fizičkog napora, kao i kod neizbalansiranih dijeta. Seme bundeve koristi se kao dodatak ishra..
630,00 RSD
Prikazuje se 25 do 36 od 46 (4 strana)