Galen Pharm
Korpa

PROPOLIS PLUS KAPSULE PROPOLIS A20

PROPOLIS PLUS KAPSULE PROPOLIS A20
PROPOLIS PLUS KAPSULE PROPOLIS A20
Opis
PROPOLIS je jedan potpuno prirodan produkt. Najrazličitije prirodne smole koje pčela sakuplja i prerađuje sa izlučevinama svojih žlezda, čine spoj od ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

525,00 RSD

PROPOLIS je jedan potpuno prirodan produkt. Najrazličitije prirodne smole koje pčela sakuplja i prerađuje sa izlučevinama svojih žlezda, čine spoj od oko 70 komponenti, od kojih je tek jedna trećina detaljno istražena. Mnogobrojna ispitivanja naučnih institucija su dokazala da propolis ima veoma raznovrsno dejstvo. Naučnici iz celog sveta saopštavaju da je dinamičko lečenje moguće kontrolisanjim davanjem propolisa. Ovde su neka od zapanjujućih otkrića gde je propolis pokazao začuđujuće rezultate. Kao prirodni baktericid, anestetik, antioksidant, antiseptik i antibiotik, propolis ima izvrsno protiv upalno dejstvo, kao i antivirusna i antimikrobna svojstva. Izvrstan je za dezinfekciju, za zubne bolesti, za grlo, za stomak. Istovremeno se bori protiv infekcija grla i nosa, sinusitisa, protiv kožnih infekcija, protiv čira, protiv oboljenja i reakcija usled zračenja. Odlične rezultate ima u sprečavanju upale zglobova, kukova, gangrene, zatim protiv bradavica, hemoroida, polenske alergije, reumatske groznice. Salamonela i candida gube bitku sa propolisom. Za regulisanje krvnog pritiska, za artritis, za isceljivanje opekotina, za regeneraciju tkiva, kao i za jačanje kompletnog imunološkog sistema propolis daje najbolje iz prirode.

Delovanje:
​Virusne i bakterijske infekcije
Simptomi prehlade i gripa
Jačanje imuniteta

ProPolisPlus® – Propolis kapsule su efikasno preventivno sredstvo za zaštitu od prehlade i gripa. Propolis deluje kao prirodni antibiotik, ima antivirusna i antibakterijska svojstva, a u kombinaciji sa vitaminom C pojačava odbrambenu sposobnost organizma protiv infekcija i raznih upala.

Sastav:
Propolis, vitamin C

Način primene:
Uzimati tri puta dnevno po jednu do dve kapsule.

Napomena:
Voditi racuna o mogucim alergijskim reakcijama.

Pakovanje: 20 kapsula.

 

 

 

 

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro