Galen Pharm
Korpa

PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10

PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10
PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10
Opis
Probiotic forte je dodatak ishrani na bazi živih probiotskih bakterija i probiotskog kvasca po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku k..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

718,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEMOFARM
  • Šifra proizvoda: 17023
  • Vaša ušteda: 86,16

Probiotic forte je dodatak ishrani na bazi živih probiotskih bakterija i probiotskog kvasca po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula za oralnu primenu. U crevima čoveka, ovi probiotski mikroorganizmi svojom aktivnošću doprinose očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta, naročito onda kada preti opasnost da se crevni balans poremeti (akutna dijareja ili dijareja izazvana primenom antibiotika).

Delovanje:
Probiotic forte se preporučuje odraslima i deci u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu mikrofloru već narušenu unošenjem nekih patogenih virusa i bakterija (Clostridium difficile) ili uslovno patogenih bakterija (Escherichia coli), usled promenjene ili nepravilne ishrane, neadekvatnog kvaliteta vode za piće, privremene promene mesta boravka ili klimatskih uslova, kao i kod primene antiobitika, koji svojim delovanjem takođe mogu dovesti do poremećaja crevne mikroflore. Probiotic forte ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak preparata.

Sastav:
Jedna kapsula u trenutku pakovanja sadrži 14 milijardi liofilizovanih živih probiotskih mikroorganizama:

  • Saccharomyces boulardii
  • Lactobacillus Rosell-52
  • Lactobacillus Rosell-11  
  • Bifidobacterium Rosell-175 
     

Način primene:
Uobičajena doza za odrasle i decu je 1 kapsula dnevno, uz obrok. Ukoliko osoba nije u mogućnosti da proguta kapsulu, kapsulu treba otvoriti i sadržaj razmutiti u maloj količini vode ili nekog hladnog napitka ili umešati u hladan obrok.

Pakovanje: 10 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro