Galen Pharm
Korpa

Prevencija

Brend: ARMEDINA
Sibirska aronija potiče iz Severne Amerike, a kasnije je preneta u Sibir i severne delove istočne Evrope. Indijanci su prvi prepoznali njena lekovita svojstva i upotrebljavali su je u ishrani.Zreli plodovi Sibirske aronije sadrže velike količine biofenola, tanina, katehina, flavonoida, antocijan..
2.730,03 RSD
Brend: DIETPHARM
UroProstal je dijetetski suplement namenjen za olakšavanje simptoma koji se javljaju kod muškaraca sa uvećanom prostatom.Namena:Kod učestalog, otežanog i nepotpunog (mokrenja) pražnjenja mokraćne bešike. Za poboljšanje funkcije prostate i mokraćnih puteva. Kod dobroćudnog povećanja prostat..
1.181,40 RSD 1.342,50 RSD
Brend: ADONIS
Delovanje:Istraživanja su pokazala da sastojci plodova brusnice uništavaju bakteriju Helikobakter pylori, najčešćeg uzrocnika čira na želudcu. Korišćenje čaja brusnice podiže nivo dobrog holesterola, čime znatno smanjuje rizik kardiovaskularnih oboljenja. Najvažnija uloga brusnice je u sprečavanju p..
225,00 RSD
Delovanje: Avebrusnica je preparat koji je prirodni antibiotik jer sprečava prijanjanje bakterija za zidove sluznica u organizmu. Koristi se kod urinarnih infekcija, a potvrđeno je I njeno dejstvo protiv Ešerihije coli I drugih patogenih bakterija koje izazivaju infekcije u mokraćni..
818,40 RSD 930,00 RSD
Brend: BRUSNICA
Mešavina biljnog čaja sa udelom Brusnice 50%.Delovanje:Istraživanja su pokazala da sastojci plodova brusnice uništavaju bakteriju Helikobakter pylori, najčešćeg uzrocnika čira na želudcu. Najvažnija uloga brusnice je u sprečavanju ponovnih upala mokraćnih puteva, budući da sastojci brusnice one..
633,60 RSD 720,00 RSD
Brend: ESI
Delovanje:Dijetetski suplement sa ekstraktima biljaka (brusnica, medveđe uvo, zlatnica, grejpfrut i javanski čaj) namenjenih za urinarni trakt. Doprinosi normalnoj funkciji bešike, zdravlju urinarnog trakta i ublažavanju infekcija donjeg urinarnog trakta kod kojih nije neophodna upotreba antibio..
884,40 RSD 1.005,00 RSD
Brend: RAZNO
Akutne i hronične infekcije urinarnog trakta su veoma česte i praćene neprijatnim simptomima kao što su: učestalo mokrenje praćeno peckanjem i bolom, osećaj nedovoljnog pražnjenja i nevoljno mokrenje.Delovanje:Cystaclean je posebno efikasan kod dugotrajnih, upornih i ponavljajućih infekcija urinarno..
792,00 RSD 900,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Brusnica čaj sa 51% sadržaja brusnice predstavlja efikasno i snažno preventivno i lekovito sredstvo kod tegoba izazvanih infekcijom urinarnog trakta, problemima sa bubrezima itd.       Pakovanje: 20 filter kesica..
265,50 RSD
Brend: ABELA PHARM
Preparat za održavanje zdravlja urinarnog trakta. Delovanje: Naturoplex® Brusnica sadrži čitav plod Severno Američke brusnice (sok, opnu, mesnati deo i seme). Dokazi iz studija sprovedenih 2011. i 2012. godine potvrđuju da aktivni sastojci iz Naturoplex® brusnice provereno deluju..
896,28 RSD 1.018,50 RSD
Brend: PHARMANOVA
Za zdrav urinarni sistem!Delovanje:•    Prevenira urinarne infekcije •    Smanjuje učestalost ponavljanja tegoba •    Ispoljava značajnu antimikrobnu aktivnost na najčešće uzročnike urinarnih infekcija (Echerichia coli, Candida albicans)Preparat Utisept®&n..
917,40 RSD 1.042,50 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)