Galen Pharm
Korpa

Poremećaj fertiliteta

Brend: RAZNO
Sastav PROfertil female-a je takav da deluje na sve kritične tačke kod žena koje nisu ostvarile željeno potomstvo, a imaju problem sa anuvolatornim ciklusima, sindromom policističnih jajnika ili su u procesu pripreme za vantelesnu oplodnju.Delovanje: PROfertil female korak po korak poboljšava p..
7.980,00 RSD
Brend: RAZNO
Profertil se sastoji od 8 specifičnih sastojaka koji su i inače u sastavu ljudskog organizma. Kliničke studije su pokazale da optimalna kombinacija i koncentracija sastojaka Profertil® -a značajno poboljšava kvalitet sperme.Delovanje: Selen ima udela u normalnom razvoju sperme. Cink ima ulogu u..
7.980,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Proxeed plus:Povećava broj spermatozoida, Poboljšava pokretljivost spermatozoida, Poboljšava progresivnu pokretljivost spermatozoida, Poboljšava i morfologiju spermatozoida.​Proxeed Plus se može slobodno uzimati, ne šteti i nema kontraindikacija. Kako je..
7.490,00 RSD
Brend: RAZNO
Proxeed Women Inositol je patentirani suplement namenjen svim ženama koje žele da poboljšaju svoju plodnost i reproduktivno zdravlje. Pažljivo odabrani sastojci preparata zajedničkim delovanjem doprinose boljem kvalitetu jajne ćelije, njenom razvoju i sazrevanju, potpomažu fiziološke procese vezane ..
3.590,00 RSD
Brend: RAZNO
Vitamin B12, poznat još i kao "crveni vitamin“ i cijanokobalamin, jedno je od najznačajnijih jedinjenja koje se nalazi u namirnicama životinjskog porekla.Delovanje: Zajedno sa folnom kiselinom učestvuje u mnogim procesima u ljudskom organizmu, kao što su sinteze DNK, mijelinskog omotača, koji o..
1.016,40 RSD 1.155,00 RSD
Brend: RAZNO
Richter Cycle Balance je klinički testirana formulacija, koja na prirodan način reguliše ciklus žene i polne hormone koji su od ključnog značaja za začeće, kako kod žena sa sindromom policističnih jajnika (PCOS), tako i kod onih koje ga nemaju. Ova formulacija doprinosi ispravnom funkcionisanju ..
1.581,80 RSD 1.797,50 RSD
Brend: PHARMANOVA
Selen i cink su važni minerali koji jačaju zdravlje celog organizma.Delovanje:Selen je moćan antioksidant koji:Štiti ćelije i tkiva od štetnog uticaja slobodnih radikala što usporava starenje, utiče na plodnost muškarca tako što podstiče spermatogenezuNeophodan je za zdravlje pro..
534,60 RSD 607,50 RSD
Brend: HIMALAYA
Speman™ tablete su namenjene muškarcima i doprinose njihovom reproduktivnom zdravlju u smislu boljeg kvaliteta spermalne tečnosti i spermograma.Delovanje: Speman™ tablete pomažu bolje funkcionisanje prostate. One ublažavaju propratne tegobe kod dobroćudnog uvećanja prostate. Olakšavaju započinj..
1.102,20 RSD 1.252,50 RSD
Brend: HEMOFARM
SPERGINN FORTE je snažna formulacija za poboljšanje muškog reproduktivnog zdravlja.Sadrži L-arginin, taurin, vitamin C, vitamin E, koenzim Q10 i cink. Proizvod sadrži aktivne sastojke koji doprinose povećanju broja, pokretljivosti i kvaliteta spermatozoida, kao i efikasnom otklanjanju simptoma ..
2.222,35 RSD 2.525,40 RSD
Brend: HEMOFARM
SPERGINN Q10 je dodatak ishrani koji sadrži L-arginin, L-karnitin, L-ornitin, L-citrulin, vitamin E, koenzim Q10 i cink koji doprinosi normalnom fertilitetu i reprodukciji. Cink doprinosi održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Delova..
2.222,35 RSD 2.525,40 RSD
Brend: TERRANOVA
Delovanje:Ovaj važan mineral se nalazi u svim živim tkivima. Cink aktivira preko 200 enzima u organizmu a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorbciju. Na njega negativno utiče fitinska kiselina iz žitarica, oksalna kiselina (spanać, čokolada, čaj) i kalcijum (mlečni proizvodi).• za otpornost..
1.582,68 RSD 1.798,50 RSD
Brend: RAZNO
TESTOREX pomaže organizmu da prirodnim putem proizvede povećanu količinu testosterona sa svim poželjnim efektima koji se time postižu - bez ikakvog zdravstvenog rizika.Delovanje: TESTOREX deluje na dva načina: - putem pojačanja testosteronskog efekta u organizmu - direktnim, vantestoster..
2.674,32 RSD 3.039,00 RSD
Prikazuje se 25 do 36 od 40 (4 strana)