Galen Pharm
Korpa

POLIVIT B PLUS TABLETE A30

POLIVIT B PLUS TABLETE A30
POLIVIT B PLUS TABLETE A30
Opis
Vitamini B-kompleksa ulaze u sastav enzima koji regulišu metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina.Vitamini grupe B čine funkcionalnu celinu, ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

369,60 RSD

Cena u apotekama: 420,00 RSD

Vaša ušteda 50,40 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEMOFARM
  • Šifra proizvoda: 29862
  • Vaša ušteda: 50,40

Vitamini B-kompleksa ulaze u sastav enzima koji regulišu metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina.Vitamini grupe B čine funkcionalnu celinu, jer skoro svi učestvuju u oksido-redukcionim procesima ćelijskog metabolizma. Hipovitaminoza vitamina B se vrlo retko javlja pojedinačno. Češća je istovremena hipovitaminoza više vitamina ove grupe, jer se dobijaju iz istih prirodnih izvora, a uslovi za resorpciju većine ovih vitamina (sa izuzetkom B12) su slični. Zbog toga se vitamini grupe B često primenjuju u kombinaciji.

Delovanje:
Jedinstveni kompleks svih osam vitamina B grupe uključujući i aktivni folat. Pretpostavlja se da između 40% i 60% svetske populacije, zbog genetskog polimorfizma, nema mogućnost konvertovanja folne kiseline u aktivni folat, bioraspoloživu formu, koju organizam može da iskoristi. Stoga, suplementacija aktivnim folatom, može biti najbolja opcija za izbegavanje deficita folne kiseline, zbog lošije bioraspoloživosti same folne kiseline.
Češće se sreće istovremeni nedostatak više vitamina ove grupe, nego deficit samo jednog od njih. Stoga se vitamini B grupe često primenjuju u vidu dodataka ishrani koji sadrže kombinaciju ovih vitamina.
Vitamini B kompleksa sepreporučuju za prevenciju deficita i nadoknadu vitamina B kompleksa, deci i adolescentima u fazi intenzivnog rasta i razvoja, starijim osobama zbog smanjene resorpcije B vitamina, trudnicama, osobama koje osećaju umor i iscrpljenost, kod problema sa kožom, opadanjem kose, slabim i lomljivim noktima, sportistima i osobama koji su u stanju povećanog psihofizičkog napora, osobama na različitim dijetama, veganima i vegetarijancima, osobama sa dijabetesom, osobama sa kardiovaskularnim bolestima, osobama koje imaju oboljenja digestivnog trakta, osobama sa neuralgijama, u prevenciji i tretmanu anemije…

Način primene:
Jedna film tableta dnevno.
Polivit B plus mogu da koriste deca starija od 6 godina, odrasli, trudnice, dojilje.

Sastav:

Pakovanje: 30 tableta
 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro