Galen Pharm
Korpa

PINO NE LJUTI SE ČOVEČE-PIRATI

PINO NE LJUTI SE ČOVEČE-PIRATI
PINO NE LJUTI SE ČOVEČE-PIRATI
PINO NE LJUTI SE ČOVEČE-PIRATI
PINO NE LJUTI SE ČOVEČE-PIRATI
PINO NE LJUTI SE ČOVEČE-PIRATI
Opis
„Ne ljuti se, čoveče“ je društvena igra koja kod dece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, predviđanja i zaključivanja. Poštujući pr..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.085,60 RSD

Cena u apotekama: 2.370,00 RSD

Vaša ušteda 284,40 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PINO TOYS
  • Šifra proizvoda: 23577
  • Vaša ušteda: 284,40

Ne ljuti se, čoveče“ je društvena igra koja kod dece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, predviđanja i zaključivanja.
Poštujući pravila igre, deca uče da kontrolišu svoja osećanja, da budu strpljiva i istrajna i da se socijalizuju. Igranje društvenih igara pomaže razvoj moralnosti, prihvatanje društvenih pravila života, uočavanje i razumevanje odnosa među ljudima, saradnju i takmičenje.
U društvenoj igri ne dominira motorička spremnost. Ona traži drugačije kvalitete. Zato u njoj ravnopravno mogu da učestvuju i da pobeđuju i povučena i stidljiva deca, deca koja ne žele da budu u centru pažnje ili deca koja nisu motorički spretna.
Preporuka za roditelje je da uvedu i nova pravila pomeranja figurica, tako što se figurice jedan dan pomeraju hvatanjem palcem i kažiprstom, sledeći dan palcem i srednjim prstom i tako redom do malog prsta. Na ovaj način se razvija fina motorika, značajna za razvoj ukupnih mentalnih sposobnosti deteta, jer prsti formiraju veliki broj sinapsi u mozgu.

  • Dimenzije table za igru: 24x24x3.3 cm

  • Preporučen uzrast: za decu stariju od 3 godine.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro