Galen Pharm
Korpa

PIC REZERVNI DODACI ZA INHALATOR

PIC REZERVNI DODACI ZA INHALATOR
PIC REZERVNI DODACI ZA INHALATOR
Opis
Svi uređaji za aerosol terapiju sadrže crevo za povezivanje sfere ili posudice za lek sa dodacima za inhalaciju. Uz to, tu su i sami dodaci kojima se ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.122,00 RSD

Cena u apotekama: 1.275,00 RSD

Vaša ušteda: 153,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PIC SOLUTION
  • Šifra proizvoda: 237915
  • Vaša ušteda:: 153,00
Pregleda: 38

Svi uređaji za aerosol terapiju sadrže crevo za povezivanje sfere ili posudice za lek sa dodacima za inhalaciju. Uz to, tu su i sami dodaci kojima se nubulizovan rastvor udiše: dodaci za usta, dodatak za nos ili raspršivač, i maska za odrasle i za decu.
Svaki pacijent bi trebalo da ima svoj komplet za inhalaciju, koji čine crevo, nebulizer (čašicu za lek), dodatak za usta, dodatak za nos i maska, kako bi se sprečile mikrobne kontaminacije prouzrokovane time što više ljudi koristi iste dodatke za inhalaciju.
Dodaci su  vrlo važan deo uređaja, i da bi se obezbedila odgovarajuća inhalacija oi moraju biti pažljivo očišćeni nakon svakog tretmana, a nakon određenog vremena i zamenjeni novim.
Dodaci (dodatak za usta, dodatak za nos ili raspršivač i maska za odrasle i za decu) moraju biti hladno dezinfikovani denaturisanim alkoholom. Delovi Sidestream nebulizera moraju biti potopljeni u ključalu vodu oko 5 minuta.

Neseser sa dodacima za kompresorski inhalator

Neseser za kompresorski inhalator sadrži inovativnu Sidestream čašicu i dve posebne maske. Efikasnost terapije zavisi od kvaliteta difuzije leka kroz disajne puteve.
Uz  Sidestream čašicu, neseser sa dodacima za inhalaciju sadrži sve dodatke potrebne za obavljanje terapije: dve maske za odrasle i za decu, dodatak za usta, dodatak za nos i cev za povezivanje. Maske (za odrasle i decu) koje dolaze uz inhalator, čine ga pogodnim za potrebe cele porodice. Neseser u kome su dodaci može služiti za čuvanje dodataka nakon svakog tretmana.

Neseser sa dodacima za ultrazvučni inhalator

Neseser sa dodacima za ultrazvučni inhalator sadrži sve potrebne dodatke za terapiju Pic ultrazvučnim inhalatorom: maske za odrasle i za decu, dodatak za usta, dodatak za nos i crevo za povezivanje sa inhalatorom. Torbica u kojoj se nalaze dodaci može služiti za odlaganje dodataka nakon svakog tretmana.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro