Galen Pharm
Korpa

PEPTO SODA ŠUMEĆE TABLETE A14

PEPTO SODA ŠUMEĆE TABLETE A14
AKCIJA OD 01.12-30.12.2022. -25 %
PEPTO SODA ŠUMEĆE TABLETE A14
Opis
Delovanje:Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećih tableta čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hloro..
283,50 RSD

Cena u apotekama: 378,00 RSD

Vaša ušteda: 94,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: GOODWILL PHARMA
  • Šifra proizvoda: 28290
  • Vaša ušteda:: 94,50
Pregleda: 469

Delovanje:
Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećih tableta čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hlorovodonične kiseline u želucu. Pepto Soda doprinosi smanjenju gorušice, otklanjanju bola i drugih tegoba koji prate prekomerno lučenje želudačne kiseline.

Način primene:
Preporučuje se uzimanje 1-2 tablete dnevno, 1-2 h nakon jela ili po potrebi.Tabletu rastvoriti u 100 ml vode.

Napomena:
Preparat se ne preporučuje osobama koje imaju visok krvni pritisak, kardiovaskularna ili oboljenja bubrega, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka. U slučaju predoziranja ili pojave preosetljivosti na bilo koji sastojak, potrebno je prekinuti uzimanje i odmah potražiti pomoć lekara. Primena preparata kod dece, trudnica i dojilja zahteva poseban oprez i isključivo uz preporuku i pod nadzorom lekara. Ne preporučuje se primena duže od 2 nedelje, osim po savetu lekara. Prekomerna upotreba proizvoda može da izazove laksativni efekat. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti!

Sastav:
Jedna šumeća tableta sadrži 1940 mg natrijum bikarbonata.

Pakovanje: 14 šumećih tableta

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro