Galen Pharm
Korpa

Pamćenje i koncentracija

Brend: MAX MEDICA
Cognicolin - prvi i jedini proizvod na tržištu na bazi citiholina, prirodnog nutritijenta za mozak. Citiholin je prirodna supstanca prisutna u ćelijama čoveka, životinja, biljka. Za ljudski mozak i moždane ćelije je izuzetno važan nutritijent, koji podržava mentalno zdravlje i celokupnu praviln..
1.326,60 RSD 1.507,50 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:Ovaj preparat doprinosi normalnoj funkciji mišića, srca, nervnog i imunološkog sistema.Magnezijum je sastojak koji pomaže organizmu da se izbori sa pojačanim naporima i stresom, kao i da se pripremi za periode posebnih napora. Pored toga jača imunitet, tako da je idealan za svakodnevnu upo..
501,60 RSD 570,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:osoba izložene stresu i psihičkoj napetosti, kod nesanica i razdražljivosti, kod problema sa koncentracijom i pamćenjem, kod srčanih tegobaSastav: Aktivna komponenta 1 kapsula (0,45 g) 100 g proizvoda PDU* Suvi ekstrakt korena ..
528,01 RSD 600,01 RSD
Brend: GINKO
Mega Ginko je dijetetski proizvod koji sadrzi korisne sastojke lista biljke Ginkgo Biloba, zbog cega se preporucuje za bolju cirkulaciju i zdrave krvne sudove. Savetuje se kod raznih poremećaja periferne cirkulacije, koji za posledicu imaju zujanje u usima, vrtoglavicu, glavobolju, hladnocu u rukama..
464,64 RSD 528,00 RSD
Brend: RAZNO
Memoryn je dijetetski suplement koji sadrži pažljivo odabrane komponente koje, zahvaljujući precizno izbalansiranim količinama, poboljšavaju funkcionisanje centralnog nervnog sistema uz podizanje nivoa raspoloženja. Delovanje: Aktivne komponente preparata ispoljavaju sledeća delovanja:..
939,84 RSD 1.068,00 RSD
Delovanje:Granule za otapanje u ustima prijatnog ukusa breskve i marakujeza direktnu energijuza smanjenje umora i iscrpljenostiza svakodnevnu dopunu dnevnih potreba za B vitaminimaVitamini B2, B6 i B12 doprinose normalnom energetskom metabolizmu kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Folna kiselina ..
807,84 RSD 918,00 RSD
Delovanje:Ginkgo Forte™ preporučujemo svima koji žele da zaštite dobru cirkulaciju, kao i za očuvanje kognitivnih funkcija i dobrog pamćenja. Ginko se pre svega preporučuje kao prirodna pomoć za zdravlje osoba srednjeg i starijeg doba i svima kojima su periferna cirkulacija i pamćenje svojevrstan iz..
840,85 RSD 955,51 RSD
Delovanje:Namenjen je za jetru i kardiovaskularni sistem. Proizvod sadrži lecitin soje koji je po svojoj strukturi fosfatidilholin.Način primene:Uzimati jednu (1) gel kapsulu dnevno uz obrok.Sastav:Jedna gel kapsula sadrži 1200mg soja lecitina. Pakovanje: 100 gel kapsula..
2.566,08 RSD 2.916,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Nervni sistem i mozak deluju kao sistem za komunikacioni odgovor tela, koordinirajući dolazne i odlazne poruke iz celog tela. Zdrav nervni sistem nam omogućava da savladamo uspone i padoveu životu donoseći ravnotežu i harmoniju.Delovanje: Neuroforte sadrži bitne hranljive materije, kao što su a..
2.687,52 RSD 3.054,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Neuronal sadrži jedinstvenu kombinaciju nukleotida i vitamina koja utiče na prirodni proces regeneracije oštećenih nerava prilikom bolnih stanja povezanih sa kičmenim stubom.Kombinacija aktivnih supstanci u proizvodu Neuronal je pažljivo odabrana na bazi pozitivnih rezultata naučnih i..
3.096,00 RSD
Brend: NOW
Delovanje:Lecitin je prirodno jedinjenje pronađeno u ćelijama biljaka i životinja. Lecitin ima važnu ulogu u skoro svim biološkim procesima, uključujući nervnu transmisiju, disanje i proivodnju energije. Reč lecitin preuzeta je od grčke reči „lekithos“ - žumance iz jajeta i simbol je života, snage i..
1.597,86 RSD 1.815,75 RSD
Brend: RAZNO
Vitamin B12, poznat još i kao "crveni vitamin“ i cijanokobalamin, jedno je od najznačajnijih jedinjenja koje se nalazi u namirnicama životinjskog porekla.Delovanje: Zajedno sa folnom kiselinom učestvuje u mnogim procesima u ljudskom organizmu, kao što su sinteze DNK, mijelinskog omotača, koji o..
924,00 RSD 1.050,00 RSD
Prikazuje se 37 do 48 od 57 (5 strana)