Galen Pharm
Korpa

OTOGLOBE SOFT NAZALNI BALON

OTOGLOBE SOFT NAZALNI BALON
OTOGLOBE SOFT NAZALNI BALON
Opis
Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: OTOGLOBE
  • Šifra proizvoda: 10599
  • Cena u apotekama:: 5

Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog medicinskog sredstva.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA (''Sl. Gl. RS", br.79/2010) MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Delovanje:
Otoglobe soft nosni balon je klinički efikasan ne-hirurški tretman, koji kod poremećaja ventilacije srednjeg uha na prirodan način ponovo dovodi do izjednačavanja pritiska.

  • Bez neželjenih efekata
  • elastičnost Otoglobe soft nosnog balona prilagođena za upotrebu kod dece starije od 2 godine
  • Cena povoljna

Način primene:
Priloženi nosni balon pažljivo se navuče preko donjeg dela plastičnog adaptera. Balon se naduva tako što se zaobljeni kraj nosnog adaptera stavlja u jednu nozdrvu, a druga nozdrva se zapuši prstom. Udahne se duboko i usta se drže zatvorena. Balon se duva dok se ne postigne veličina jednog grejpfruta. U uhu bi trebalo osetiti pucketanje (jedan "klik").
Otoglobe soft nosni balon bi trebalo koristiti više puta dnevno, ali najmanje ujutru i uveče. Lečenje traje 2-3 nedelje.

Pakovanje: 1 plastični adapter, 6 Otoglobe soft balona za nos

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro