Galen Pharm
Korpa

Otežano varenje i gorušica (višak kiseline)

Brend: RAZNO
Delovanje:Kalmacol je dodatak ishrani koji doprinosi normalnoj probavi i eliminaciji gasova. Sadrži vitamine, biljne ekstrakate i etarska ulja, 10 aktivnih pricipa u jednoj gastrorezistentnoj tableti (zaštićena od želudačne kiseline, ispoljava dejstvo na nivou creva). Pogodan je i za decu od 12 godi..
1.424,94 RSD
Brend: WALMARK
Marsovci sa prebiotikom sadrže prebiotik inulin koji održava ravnotežu crevne mikroflore, obezbeđuje normalno varenje, redovno pražnjenje i dobar apetit. Osim toga, inulin pospešuje i resorpciju kalcijuma i magnezijuma u crevima i na taj način obezbeđuje pravilnu izgradnju kostiju. Pored inulina, Ma..
726,00 RSD 825,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje: Proizvod Enzynorm, gastrorezistentne kapsule sadrži kombinaciju digestivnih enzima koju čine:- alfa-amilaza (razgrađuje skrob i glikogen),- proteaza (razgrađuje proteine i peptide na aminokiseline),- celulaza (razgrađuje celulozu i hitin), - lipaza (pomaže emulgovanju i razgradnji ma..
645,66 RSD 733,70 RSD
Brend: MAX MEDICA
MaxoGast tečni dodatak ishrani je formulisan na bazi mešavine ekstrakata 9 biljaka koje zajedničkim delovanjem pomažu kod simptoma otežanog varenja (nadutosti, gasova, grčeva i bola u stomaku, osećaja punoće, mučnine).Delovanje kod: Otežanog varenja,Bola i grčeva u stomaku,Nadutosti,Gasova..
1.320,00 RSD 1.500,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:Gel na bazi natrijum-alginata, kalcijum-karbonata, natrijum-bikarbonata, i suvih ekstrakta ploda indijske smokve, lista masline, lista nane, korena sladića, ploda kivija i lista zelenog čaja.Uniseltzer gel prirodno rešenje za mučninu i gorušicu:Reguliše nagon za povraćanjemNeutrališe želud..
502,17 RSD 570,65 RSD
Delovanje:Dodatni enzimi namenjeni procesu varenja masti i ugljenih hidrata.Način primene:Odrasli uzimaju tri (3) tablete posle obroka, 1 do 3 puta dnevno. Tablete se mogu žvakati ili progutati.Sastav:Sadrži plod papaje, kao i enzime papain, amilazu i proteazu. Napomena:Osobe koje imaju lezije ..
2.213,64 RSD 2.515,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Noni Lucas BIO sok je 100% čist, nerazređen, izvorni sok iz strogo kontrolisanog biološkog uzgoja. Na osnovu naučnih istraživanja i iskustava korisnika, opšta saznanja o Noniju su:pomlađuje i obnavlja ćelije u našem telu preventivno deluje na degenerativne bolesti i opšte stanj..
4.143,74 RSD 4.708,80 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Peagastril je novi pristup problemu funkcionalnih gastrointestinalnih oboljenja zasnovan na palmitoiletanolamidu, melatoninu i raženim mekinjama koji podržavaju normalnu funkciju creva.Funkcionalne gastrointestinalne bolesti karakterišu hronične tegobe kao što su bolovi u stomaku, nadimanj..
1.254,00 RSD 1.425,00 RSD
Delovanje:Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećih tableta čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hlorovodonične kiseline u želucu. Pepto Soda doprinosi smanjenju gorušice, otklanjanju bola i drugih tegoba koji prate prekomerno lučenje želudačne kiselin..
321,30 RSD 378,00 RSD
Delovanje:Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećih tableta čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hlorovodonične kiseline u želucu. Pepto Soda doprinosi smanjenju gorušice, otklanjanju bola i drugih tegoba koji prate prekomerno lučenje želudačne kiselin..
374,85 RSD 441,00 RSD
Delovanje:Pepto Soda za žvakanje je snažan antacid koji brzo i efikasno neutrališe želudačnu kiselinu i smanjuje kiselost u želucu. Na taj način otklanja simptome gorušice i olakšava tegobe izazvane pojačanim lučenjem želudačne kiseline. Preporučuju se osobama sa problemom gorušice, uključujući..
629,85 RSD 741,00 RSD
Brend: GALENIKA
Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka.PRAVI..
1.593,00 RSD
Prikazuje se 61 do 72 od 87 (8 strana)