Galen Pharm
Korpa

Oralna primena

TERRANOVA MAGNEZIJUM SA KALCIJUMOM KAPSULE A50
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -20 %
Brend: TERRANOVA
Delovanje:Proizvod sadrži dvostruku količinu magnezijuma u odnosu na kalcijum. Minerali se dodaju u obliku citrata i oksida koji reaguju sa Magnifood Kompleksom i omogućavaju bolju bioraspoloživost magnezijuma i apsorbciju. Magnezijum uspostavlja ravnotežu elektrolita, reguliše metabolizam energije ..
1.502,40 RSD 1.878,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Delovanje:Proizvod sadrži dvostruku količinu magnezijuma u odnosu na kalcijum. Minerali se dodaju u obliku citrata i oksida koji reaguju sa Magnifood Kompleksom i omogućavaju bolju bioraspoloživost magnezijuma i apsorbciju. Magnezijum uspostavlja ravnotežu elektrolita, reguliše metabolizam energije ..
1.652,64 RSD 1.878,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
TriMagnezijum sadrži 375 mg magnezijuma u tri oblika- bisglicinat, citrat i oksid za 5 puta veću iskorišćenost, bržu apsorpciju i bioraspoloživost u organizmu. TriMagnezijum direkt doprinosi zdravlju mišića i nervnog sistema i pomaže kod umora i iscrpljenosti.Preporučuje se opuštanje mišića i kod gr..
805,20 RSD 915,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
TriMagnezijum sadrži 375 mg magnezijuma u tri oblika- bisglicinat, citrat i oksid za 5 puta veću iskorišćenost, bržu apsorpciju i bioraspoloživost u organizmu. TriMagnezijum kapsule doprinose zdravlju mišića i nervnog sistema i pomažu kod umora i iscrpljenosti.Preporučuje se opuštanje mišića i kod g..
1.188,00 RSD 1.350,00 RSD
Brend: EKO FARM
Vitamin C je esencijalan nutrijent, što znači da ga naše telo ne može sintetisati, zbog čega se mora redovno unositi izbalansiranom ishranom i dijetetskim suplementima, u situacijama kada je to neophodno.Delovanje: Stanja koja zahtevaju suplementaciju vitaminom C su: intenzivan rast i razvoj ko..
30,00 RSD
Brend: GALENIKA
Delovanje: Vitamin C ima važnu ulogu u razvoju i obnavljanju tkiva, kao što su kosti, zubi, i krvni sudovi. Postoje podaci da Vitamin C učestvuje u reakciji organizma na stres i da ispoljava antioksidativno dejstvo. Vitamin C se upotrebljava u sprečavanju nastanka i lečenju nedostatka vitamina C (s..
232,50 RSD
Brend: WATERPIK
Oralno tuširanje i izbeljivanje zuba u jednom uređaju.Waterpik oralni tuš WF-06 je najnovija generacija Waterpik uređaja. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, osim ispiranja, WF-06 omogućava i jednostavno, a precizno izbeljivanje zuba. Klinički je dokazano da obnavlja prirodnu belinu zuba za samo 4..
13.365,00 RSD 15.187,50 RSD
Brend: WATERPIK
Triple Sonic® Toothbrush je vrhunska električna četkica za zube napravljena u skladu sa najnovijom soničnom tehnologijom. Triple Sonic® električna četkica za zube ima tri režima rada, pa tako ne samo da održava oralnu higijenu na najvišem nivou, već uspešno izbeljuje zube i nežnom masažom stimuliše ..
11.704,00 RSD 13.300,00 RSD
Brend: NOW
Spirulina, jednoćelijska, plavo-zelena slatkovodna alga, predstavlja neverovatan izvor nutrijenasa, jer sadrži značajne količine beta karotena, vitamina B12, gvožđa i hlorofila. Odličan je izvor nukleinskih – RNK i DNK, i gama-linolnih (GLA) masnih kiselina.  Spirulina je bogata fitonutrijensim..
1.252,04 RSD 1.422,77 RSD
Brend: GALENIKA
Delovanje: Hrom stimuliše aktivnost enzima koji učestvuju u metabolizmu ugljenih hidrata, masti, holesterola i proteina. Najznačajnija uloga hroma je u poboljšanju dejstva insulina (povećava se broj i osetljivost insulinskih receptora) i održavanju normalnog nivoa šećera u krvi. Sastav:1 k..
495,00 RSD
Prirodni preparat za zdrav koštano-zglobni sistem.Delovanje:Artriflex je prirodni preparat kompanije VITALIS Doctor's group namenjen stvaranju i održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, smanjenju ukočenosti svih zglobova, jačanju hrskavice, povećanju elastičnosti i pokretljivosti zglobo..
1.260,00 RSD
Brend: ESENSA
Gorki joni za opuštanje su kesice magnezijum hlorida, bez drugih aditiva, dobro rastvorne u vodi, koje se koriste kod stanja niske koncentracije magnezijuma u krvi kao i za spoljašnju primenu u vidu lekovitih kupki. Magnezijum hlorid deluje umirujuće na nerve i podstiče dobar, miran san. San se jav..
567,60 RSD 645,00 RSD
Prikazuje se 145 do 156 od 166 (14 strana)