Galen Pharm
Korpa

Opadanje/jačanje kose

ALPECIN LOSION PROTIV OPADANJA KOSE 200ML
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -30 %
Brend: ALPECIN
Delovanje: Pre svega, nasledni (hereditarni) gubitak kose je predispozicija a ne bolest. Zato se ne može izlečiti odjednom i zauvek. Čak ni lekovi koji se izdaju na recept ne uspevaju u tome. Takvi lekovi se moraju primenjivati stalno da bi se održao efekat. Osim visoke cene, imaju razne neželjene ..
1.239,00 RSD 1.770,00 RSD
Brend: ALPECIN
Delovanje: Pre svega, nasledni (hereditarni) gubitak kose je predispozicija a ne bolest. Zato se ne može izlečiti odjednom i zauvek. Čak ni lekovi koji se izdaju na recept ne uspevaju u tome. Takvi lekovi se moraju primenjivati stalno da bi se održao efekat. Osim visoke cene, imaju razne neželjene ..
1.557,60 RSD 1.770,00 RSD
Brend: ALPECIN
Šampon protiv opadanja kose, za osetljivu kožu temena.Delovanje: Aktivni kofeinski kompleks sadržan u ovom šamponu neguje kožu temena i stabilizuje njenu barijernu finkciju. Štiti koren dlake i jača kosu . Povećava prirodnu odbrambenu funkciju kože temena i štiti je od štetnih efekata spol..
1.111,44 RSD 1.263,00 RSD
Brend: BIOKAP
Delovanje:BioKap ampule služe kao intenzivni tretman vlasišta i folikula, sprečavaju opadanje kose, lokalno ishranjuju folikul, pospešuju mikrocirkulaciju vlasišta, jačaju koren kose, neguju kožu vlasišta, sprečavaju upalne procese i stvaranje peruti. Normalizuju rad lojnih žlezda, ne maste i ne isu..
3.136,00 RSD 3.920,00 RSD
Brend: BIOKAP
BioKap Hranljivi šampon za obnavljanje koseDelovanje:Posebno namenjen nezi suve, slabe, lomljive i oštećene kose, daje joj sjaj i jačinu, sprečavajući nastajanje rascvetalih vrhova. Može se koristiti svakodnevno. Njegova specifična formula sadrži fitokeratin pirinča, poseban "biljni keratin" koji st..
795,48 RSD 994,35 RSD
Brend: BIOKAP
Delovanje: Šampon se koristi kao idealna kombinacija sa ampulama za spoljašnje delovanje protiv opadanja kose. Specifičan je po tome što pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose. Način primene: Kao bilo koji drugi šampon, nekoliko minuta se nakon nanošenja masira koren kose, a zati..
1.516,00 RSD 1.895,00 RSD
Brend: BIOMELEM
Biošampon activ plus za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija.Delovanje: Promena iz korena- Biošampon deluje preko kože glave na folikul dlake: pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose, ojačava dlaku od korena..
325,50 RSD
Brend: EVDERMIA
Tonirajući šampon za suvu, oštećenu i normalnu kosu.Delovanje: Reguliše ravnotežu hidratacije kose.Dok istovremeno sprečava gubitak boje kose.Pomlađivanje kose.Olakšava češljanje koseSadržaj:  Sadrži prirodne sastojke i bilje s tonikom - hidratantna, pomlađujuća, antiseboreična i emolijent..
1.950,02 RSD
Brend: DERMEDIC
Namenjen je svakodnoj upotrebi osobama sa slabom i tankom kosom.Delovanje:Preporučuje se za kontinuiranu svakodnevnu upotrebu osobama sa genetski slabom, tankom kosom ili kosom sa tendencijom opadanja kao i osobama sa privremenim oslabljenjem kose i gubitkom kose uzrokovanim negenetskim faktorima. P..
1.676,42 RSD 1.905,02 RSD
Brend: DERMEDIC
Preporučuje se osobama koje pate od prekomernog opadanja kose.Delovanje:Preporučuje se osobama koje pate od prekomernog opadanja kose različite etiologije, uključujući opadanje kose uslovljeno genetskim ili hormonskim uzrocima. Namenjen je i osobama koje zbog uzimanja lekova, stresa ili opšte slabo..
1.749,02 RSD 1.987,52 RSD
Brend: DERMEDIC
Specijalizovani proizvod namenjen osobama koje pate od periodičnih ili hroničnih simptoma opadanja kose.Delovanje:Serum - tretman koji stimuliše rast i ponovni rast kose je specijalizovani proizvod za kožu glave, sa dokazanom in vivo efikasnošću, namenjen osobama koje pate od periodičnih ili hronič..
2.376,03 RSD 2.700,03 RSD
Za razliku od muškaraca, koji kosu gube lokalizovano ( zalisci, teme), žene uglavnom pate od difuznog proređenja kose. Dlake, postaju tanje, a broj dlaka koje zauvek opadnu je sve veći i veći. Uzroci:Dejstvo hormona u trudnoći, Višak androgenih hormona (kod policističnih jajnika i poremeća..
1.317,69 RSD 1.497,38 RSD
Prikazuje se 25 do 36 od 81 (7 strana)