Galen Pharm
Korpa

NORVEŠKE OMEGA 3 KAPSULE A144

NORVEŠKE OMEGA 3 KAPSULE A144
NORVEŠKE OMEGA 3 KAPSULE A144

Opis

Delovanje:Omega-3 kapsule sadrže čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline sa vitaminima A, D i E. Omeg..
3.300,00 RSD

MP cena: 3.750,00 RSD

Vaša ušteda: 450,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 14107
Pregleda: 26

Delovanje:

  • Omega-3 kapsule sadrže čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline sa vitaminima A, D i E. Omega-3 esencijalne masne kiseline predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma.
  • Omega-3 esencijalne masne kiseline korisne su za rad srca, mozga, mišića, zglobova, snižavaju nivo lošeg holesterola u krvi, triglecerida, krvnog pritiska kao i šećera u krvi. One ublažavaju simptome osteoporoze, smanjuju nivo fibrinogena i učestvuju u prevenciji slepljivanja trombocita i tromboze (začepljenja krvnih sudova), takođe pomažu kod oboljenja nervnog sistema (multipleks skleroza).
  • Vitamin E sprečava oksidaciju ribljeg ulja u samom organizmu. Vitamin A je neophodan za dobar vid i jak imunitet. Vitamin D je neophodan za normalno funkcionisanje imunog sistema, za rast kostiju i zuba, a potpomaže i pravilan rad mišića i nervnog tkiva.
  • Omega-3 kapsule povećavaju ukupne fizičke i psihičke performanse kod sportista. Omega-3 kapsule utiču pozitivno na zdravlje, endokrini sistem i imunitet celog organizma. Omega-3 kiseline ne samo da su dobre za vaše opšte zdravlje, nego mogu poboljšati i ucinak dijeta i vežbi za mršavljenje.Studije su pokazale da ljudi koji pokušavaju smršati uz pomoć vežbi i dijeta bolje kontrolišu šećer i holesterol ako su omega-3 masne kiseline deo njihove ishrane. Omega-3 masna kiselina DHA je najzastupljenija omega-3 masna kiselina u mozgu, dok omega-3 masna kiselina EPA ima značajnu protivupalnu ulogu. Obe su neophodne za pravilan rad mozga i preporučuju se za poboljšanje pamćenja, koncentraciju i kod poremećaja raspoloženja.
  • Norveške omega-3 kapsule namenjene su svima, bez obzira na pol i uzrast.

Način primene:
1 soft gel omega-3 kapsula 1 puta dnevno uz obrok.

Sastav:

Omega-3 masne kiseline 325 mg
EPA (Eikozapentaenoinska kiselina) 155 mg
DHA (Dokozaheksaenoinska kiselina) 125 mg
Vitamin E (dl-alpha-tocopherol) 3,7 mg
Vitamin A (retinyl palmitate)  125 μg
Vitamin D (cholecalciferol)  8 μg

Pakovanje: 144 kapsula


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: norveške , omega , 3 , kapsule , a144