Galen Pharm
Korpa

NORMOLIP 5 FORTE KASULE A30 DUO PACK

NORMOLIP 5 FORTE KASULE A30 DUO PACK
NORMOLIP 5 FORTE KASULE A30 DUO PACK
Opis
Normolip 5 forte sadrži 5 aktivnih sastojaka koji omogućavaju smanjenje apsorpcije holesterola unetog hranom, kao i smanjenje stvaranja holesterola ko..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.716,00 RSD

Cena u apotekama: 1.950,00 RSD

Vaša ušteda: 234,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: ESI
 • Šifra proizvoda: 241999
 • Vaša ušteda:: 234,00

Normolip 5 forte sadrži 5 aktivnih sastojaka koji omogućavaju smanjenje apsorpcije holesterola unetog hranom, kao i smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi sam organizam.

Delovanje:

Sinergijsko delovanje 5 prirodnih aktivnih komponenti koje, uz kontrolisanu ishranu, utiču na smanjenje nivoa holesterola i triglicerida:

· Fermentisani crveni pirinač - sadrži aktivni sastojak monakolin K koji utiče na sintezu holesterola koji proizvodi organizam i time smanjuje količinu ukupnog holesterola.

· Gama-orizanoli - utiču na koncentraciju ukupnog i LDL holesterola u krvi i ima dokazan efekat vraćanja triglicerida na fiziološki nivo.

· Koenzim Q10 - smanjuje mogućnost nastanka ateroskleroze kod povišenih vrednosti holesterola i triglicerida; ima antioksidansno dejstvo.

· Polikozanoli - ograničavaju proizvodnju holesterola u organizmu i smanjuju koncentraciju ukupnog holestrola i LDL frakcije u korist HDL holesterola čime se postiže očuvanje kardiovaskularnih funkcija.

  · Hrom - utiče na metabolizam šećera i masti - potpomaže normalno korišćenje glukoze pojačavajući dejstvo insulina; smanjuje rizik od nastanka šećerne bolesti; smanjuje rizik od pojave katarakte.

  Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO. Pogodan je za veganski način ishrane.

  Način primene: 

  1 kapsula dnevno, najbolje uveče, pre spavanja.

  Napomena:

  Proizvod ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od  18 godina. Proizvod nije namenjen osobama sa hemofilijom, osobama koje se pripremaju za hiruršku intervenciju, osobama koje su na terapiji statinima i oralnim antikoagulansima. Dijabetičari treba da se konsultuju sa lekarom ili farmaceutom pre uzimanja suplemenata sa hromom.

    Sastav: 

    Aktivni sastojci
    Crveni pirinač (Oryza sativa) fermentisan pomoću kvasca Monascus Purpureus (od čega monakolin K ... 10 mg) ...................... 200 mg
    Gama orizanol .............................. 90 mg
    Koenzim Q10 ............................ 10mg
    Polikozanoli standardizovani na 60% oktakozanola ............... 5 mg
    Hrom (hrom(III)-pikolinat) .............. 200 µg


    Pakovanje: 30 kapsula


    Napišite recenziju

    Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
    Loše Dobro