Galen Pharm
Korpa

Čišćenje uha

Brend: ESENSA
Oto aqua acida je sprej rastvor za uvo koji sadrži acetatnu kiselinu, izopropil alkohol i dekspantenol.Delovanje: Acetatna kiselina u ušnom kanalu stvara pH sredinu nepovoljnu za rast mikroorganizama, dok izopropil alkohol pomaže da se iz uva ukloni nakupljena voda koja mehanički oštećuje kožn..
660,00 RSD 750,00 RSD
Brend: ESENSA
Oto olive oil sadrži maslinovo ulje koje omekšava cerumen i olakšava njegovo uklanjanje. Rastvor se može primenjivati i preventivno u cilju pomaganja prirodnog procesa čišćenja uva i sprečavanja nastanka ceruminoznog čepa.Delovanje: Ulje čajevca sadržano u preparatu deluje kao prirodan antimi..
660,00 RSD 750,00 RSD
Brend: RAZNO
Otosan kapi za uši su prirodnog sastava. Poznate su po tome što na efikasan način čiste,neguju i štite ušni kanal.Delovanje: Otosan kapi pomažu da se ukloni suvišna ušna masnoća,smiruju crvenilo i osip na koži,čiste ušni kanal i neguju suvu kožu.Sastav:Prunus Amygdalus Dulcis Oil R..
1.425,60 RSD 1.620,00 RSD
Brend: RAZNO
Otosan kupa je prirodan proizvod za higijenu uha,koji potiče iz tradicionalne narodne medicine,poznat kao prirodna termoterapija.Delovanje: Tpolota koja se stvara sagorevanjem nežno prodire u ušni kanal pojačavajući eliminaciju nečistoća i uz pomoć propolisa vrši zaštitu uha. Uz pomoć patentira..
594,00 RSD 675,00 RSD
Brend: RAZNO
Svi znamo koliko može biti iscrpljujuće kada neko u okruženju zbog zapušenih ušiju slabije čuje. Zato Vam nudimo dragoceni sastojak iz prirode, koji razmekšava cerumen, prijatno oblaže ušni kanal i omogućava njegovu prohodnost. U Vaxol spreju za uho nalazi se maslinovo ulje farmaceutskog..
802,14 RSD 911,52 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Sprej sadrži jedinstvenu kombinaciju maslinovog ulja i ulja čajevca koja ima antibakterijska, antigljivična, antiseptična i protivupalna svojstva. Sprej sprečava zadržavanje vode u uhu i pojavu plivačkog uha (upale spoljašnjeg uha). Zahvaljujući svom specijalnom sistemu za doziranje, ..
909,48 RSD 1.033,50 RSD
Brend: ESENSA
Sredstvo za dezinfekciju i higijenu kože, sluznica i rana.Sastav:Vodonik-peroksid VodaPakovanje: 100 ml..
145,20 RSD 165,00 RSD
Brend: ESENSA
Sredstvo za dezinfekciju i higijenu kože, sluznica i rana pakovano u bocu sa kapaljkom i sprej bocu radi lakše primene.Sastav:Vodonik-peroksid VodaPakovanje: 100 ml..
171,60 RSD 195,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)