Galen Pharm
Korpa

NEGA I ZAŠTITA

Brend: RAZNO
Maka (Lepidium meyenii) je koren sličan rotkvici, izvanredno hranjiv. Maka pomaže u regulisanju i kontroli normalnog funkcionisanja organizma i pruža brojne zdravstvene blagodeti. Nauka je dokazala da ova biljka spada u red adaptogena, biljaka koje podižu otpornost na bolesti, normalizuju ..
2.059,20 RSD 2.340,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Potpuno prirodan preparat koji blagotvorno deluje kod upale grla i usne duplje, bolova u grlu, promuklosti i nadražajnog kašlja. Uz primenu savremene tehnolgije koja omogućava i postepeno otapanje u ustima čine ovaj preparat veoma efikasnim u rešavanju problema sa grlom, gornjim disajni..
420,00 RSD
Brend: ESI
ALOE FRESH ® SENSITIVEPasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Posebno namenjena osobama koja imaju problem sa:Upaljenim desnimaParadontopatijom Povećanom osetljivošću zubaKsilitol (zaslađivač prirodnog porekla) povećava pH vrednost usne duplje nakon obroka i time sprečav..
435,60 RSD 495,00 RSD
Brend: COLGATE
Delovanje: Colgate Total Whitening pasta za zube predstavlja proizvod iz Colgate linije proizvoda za oralne higijena. Sadrži napredni sastojak za beljenje zuba, koji vašim zubima vraća prirodnu belinu. Efikasno uklanja naslage i diskoloraciju sa zubne gleđi i sprečava njihovo ponovno nastajanje. ..
3.231,36 RSD 3.672,00 RSD
Brend: ELMEX
Zubna pasta Elmex namenjena je zaštiti zuba od karijesa i izloženih zubnih vratova od bolnih nadražaja kao što su vruće, hladno, kiselo, slatko ili dodir.Delovanje: Pruža dugoročnu i efikasnu zaštitu od karijesa jer sadrže aminofluorid koji zube čini otpornim na kiseline i remineralizuje zubnu ..
390,72 RSD 444,00 RSD
Brend: GENGIMED
Pasta za izbeljivanje zubaDelovanje:Dizajnirana tako da zubima vrati prirodnu belinu, bez oštećenja zubne gleđi. U sebi  sadrži mikro kuglice koje pojačavaju efekat izbeljivanja. Redovnom upotrebom sprečava nastanak karijesa i osvežava dah.Sastav:Mikro kristali kalcijuma, mentol, natrijum-la..
99,00 RSD
Zubna pasta Lacalut Aktiv vidno učvršćuje desni, štiti od krvarenja, upala i karijesa. Sadrži aluminijum laktat i aluminijum fluorid, uz dodatak hlorheksidina, alantoina i bisabolola. Delovanje: Aluminijum laktat zaustavlja krvarenje stezanjem desni,&nbs..
489,72 RSD 556,50 RSD
Zubna pasta Lacalut dečija 4-8 godina sigurna je zaštita kod prelaza sa mlečnih na trajne zube. Osvežavajućeg ukusa nane, bez dodatog šećera.Delovanje: Posebna zrnca za čišćenje zuba uklanjaju zubni plak. Remineralizirajućim delovanjem olafluora povećava se tvrdoća zubne gleđi, a zubi..
398,64 RSD 453,00 RSD
ZUBNA PASTA LACALUT FLUOR 75ML
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -20 %
Potpomaže mineralizaciju zubne gleđi, uklanja plak i štiti od karijesa. Specijalna zrnca za čišćenje temeljno čiste i odstranjuju naslage na zubima. ​Sadržaj fluorida 1476 ppm.Pakovanje: 75 ml..
404,40 RSD 505,50 RSD
Potpomaže mineralizaciju zubne gleđi, uklanja plak i štiti od karijesa. Specijalna zrnca za čišćenje temeljno čiste i odstranjuju naslage na zubima. ​Sadržaj fluorida 1476 ppm.Pakovanje: 75 ml..
489,72 RSD 556,50 RSD
Problem kod abrazivnih pasti koje izbeljuju zube: Veće trošenje zubne gleđi, smanjenje zubne supstance, može da se poveća osetljivost zuba na bol Rešenje – Hidroksilapatit: Zub se sastoji 98% od Hidroksilapatita „tečna zubna gleđ “ Brza i laka ugradnja u supstancu zuba. Delotvornost dokazana na..
699,60 RSD 795,00 RSD
Prikazuje se 1825 do 1836 od 2022 (169 strana)