Galen Pharm
Korpa

Artritis i istanjena hrskavica

Brend: DIETPHARM
Kapsule Glukozamin sulfat su dodatak ishrani za kosti i zglobove. Sposobnost organizma da stvara glukozamin s godinama se smanjuje, što se neposredno povezuje s povećanom sklonošću različitim mehaničkim povredama zglobnih struktura i njihovim degenerativnim promenama.       ..
798,49 RSD 907,38 RSD
Glukozamin doprinosi formiranju i obnavljanju hrskavice u zglobovima. Do oštećenja hrskavice i smanjenja pokretljivosti zglobova dolazi usled starenja i smanjenja sposobnosti organizma da proizvodi dovoljne količine glukozamina. Zbog toga, je vrlo bitno obezbediti dovoljne količine glukozamina kroz ..
1.078,44 RSD 1.225,50 RSD
Brend: RAZNO
Revolucionarna formula sa najvećom dozom hijaluronske kiseline i kolagena. Delovanje: Brzo i efikasno ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova. Potpuno je prirodan i bezbedan preparat, koji ne izaziva nikakve nuspojave. Preporučuje se primena Hyalfit kapsula kod sledećih stanja:&nb..
2.690,00 RSD
Brend: NATURPHARMA
Delovanje:  Prirodni podmazivač zglobova   Ubrzava oporavak kod iščašenja i zarastanje kod preloma   Povećava pokretljivost,smanjuje bol i inflamaciju zglobovaNačin primene: 1 kapsula dnevno Napomena : Oprezno kod osoba koje su alergične na salicilate i školjke...
1.399,20 RSD 1.590,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Kondroin forte tablete,dijetski dodatak svakodnevnoj ishrani,sadrži kondroitin sulfat iz hrskavice morskog psa i glukozamin sulfat.Delovanje: Preporučaju se kod degenerativnih i reumatskih promena na zglobovima, kod otežane pokretljivosti, bolova i njihove ukočenosti. Preporučaju s..
1.089,86 RSD
Brend: MAX MEDICA
Doprinosi formiranju kolagena neophodnog za normalnu funkciju kostiju, hrskavice i kožeDelovanje:Ljudski organizam poseduje sposobnost sinteze kolagena, glavne proteinske komponente kostiju, kože i vezivnog tkiva. Kolagen pruža čvrstoću i stabilnost tkivu, neophodan je za pravilan rast, zamenu istro..
1.705,14 RSD 1.937,66 RSD
Brend: PHARMANOVA
100% PRIRODAN izvor hranljivih supstanci neophodnih za stalno obnavljanje hrskavice i vezivnog tkiva. Jedinstvena patentirana tehnološka inovacija za zdrave i elastične zglobove!Delovnje: NEM® kapsule sadrže membranu ljuske jajeta u prahu koja je prirodan izvor proteina, prirodnog glukozam..
1.799,16 RSD 2.044,50 RSD
Brend: ESI
NO DOL KOLAGEN je dijetetski suplement inovativne formulacije sa kolagenom, kurkumom, hijaluronskom kiselinom, hondroitin-sulfatom i vitaminom C. Delovanje:Namenjen je profesionalnim sportistima i rekreativcima, ali i svim osobama koje imaju problem sa povredama i bolnim zglobovima i mišićima. Koris..
1.851,22 RSD 2.103,66 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Noni Lucas BIO sok je 100% čist, nerazređen, izvorni sok iz strogo kontrolisanog biološkog uzgoja. Na osnovu naučnih istraživanja i iskustava korisnika, opšta saznanja o Noniju su:pomlađuje i obnavlja ćelije u našem telu preventivno deluje na degenerativne bolesti i opšte stanj..
4.092,00 RSD 4.650,00 RSD
Brend: RAZNO
Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam koji se obnavlja već 3 milijardi godina i sadrži mudrost i iskustvo..
1.716,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Synosteo je jedinstvena kombinacija u formi šumećeg praha.Suplementi za žvakanje ili tečni suplementi se obično lakše apsorbuju zato što su njihove soli već razgrađene pre nego što stignu do stomaka.Sadrži kalcijum citrat i kalcijum laktat.Synosteo je fiksna kombinacija vitamina ..
2.475,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Delovanje:Proizvod sadrži dvostruku količinu magnezijuma u odnosu na kalcijum. Minerali se dodaju u obliku citrata i oksida koji reaguju sa Magnifood Kompleksom i omogućavaju bolju bioraspoloživost magnezijuma i apsorbciju. Magnezijum uspostavlja ravnotežu elektrolita, reguliše metabolizam energije ..
1.372,80 RSD 1.560,00 RSD
Brend: VITALON
Vitalon Glukozamin+Silicijum sadrži komponente čiji se fiziološki aktivni principi tradicionalno koriste kao dijetetski suplementi. Glukozamin sulfat omogućava bolju regeneraciju vezivnih tkiva, hrskavice i zglobova, a i usporava trošenje hrskavice. Glukozaminoglikani obezbeđuju bolju elastičnost i ..
587,40 RSD 667,50 RSD
Brend: VITALIS
Vitalis Artriflex je prirodni preparat namenjen stvaranju i održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, smanjenju ukočenosti svih zglobova, jačanju hrskavice, povećanju elastičnosti i pokretljivosti zglobova, ligamenata i mišića. Specijalna i jedinstvena formulacija klinički dokazanih supstanci efi..
1.098,00 RSD
Brend: NEOCELL
Delovanje:Kolagen  predstavlja bitan protein koji ulazi u sastav kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata u našem organizmu. Kao i sve druge strukture u organizmu, troši se i obnavlja. Međutim zbog slabog dnevnog unošenja vitamina C koji pospešuje stvaranje kolagena u organizmu njego..
2.138,40 RSD 2.430,00 RSD
Prikazuje se 31 do 45 od 46 (4 strana)