Galen Pharm
Korpa

Paste za fiksiranje

Brend: COREGA
Corega Ekstra SnažnoCorega Ekstra snažno krema za pričvršćivanje zubne proteze.Pomaže u sprečavanju nakupljanja hrane ispod zubne proteze.Sa ukusom mente. Ne sadrži cink. Primenjiva za totalne i parcijalne proteze.Corega Ekstra snažno krema za pričvršćivanje zubne proteze omogućuje sigurno prianjanj..
530,64 RSD 603,00 RSD
Brend: COREGA
Corega krema neutralan ukusObezbeđuje pouzdano prianjanje tokom čitavog danaNema aromu i ne utiče na ukus hrane. Ne sadrži cink.Pakovanje: 40g..
530,64 RSD 603,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Fixodent Complete Original adhezivna krema za fiksaciju zubnih proteza je savršena za vas ukoliko jednostavno ne želite da mislite o vašoj protezi. Šta god da radite, šta god da jedete, uživaćete u osećaju sigurnosti jer zubna proteza čvrsto i sigurno stoji na mestu. Fixodent Complete krem..
549,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Uživajte čak i u tvrdoj hrani uz snagu Fixodent Plus Dual Power adhezivne kreme za fiksaciju zubnih proteza. Najbolje prianjanje u okviru Fixodent linije proizvoda. Zahvaljujući svom nenadmašnom prianjanju i koncentrovanoj formuli koja postepeno otpušta agense za fiksaciju, Fixodent Plus D..
549,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Steknite samopouzdanje uz proteze koje sigurno stoje i uz nenadmašnu oralnu čistoću. Fixodent Plus Dual Protection je vaš saveznik u svakodnevnom životu kada se radi o dugoročnom prianjanju zubne proteze i čistim i zdravim ustima! Super tanka brizgalica omogućava da proteza bolje prianja, ..
549,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)