Galen Pharm
Korpa

Proteze

Brend: COREGA
Corega Bioformula tablete su namenjene za čišćenje totalnih proteza.Način primene: Jednu tabletu ubaciti u dovoljno tople ( ne vruće ) vode,tako da se prekrije zubna proteza. Ostavite 15 minuta,može da ostane i tokom noći. Iščetkajte protezu rastvorom,a preostalu količinu rastvora bac..
376,65 RSD 418,50 RSD
Brend: COREGA
Corega Ekstra SnažnoCorega Ekstra snažno krema za pričvršćivanje zubne proteze.Pomaže u sprečavanju nakupljanja hrane ispod zubne proteze.Sa ukusom mente. Ne sadrži cink. Primenjiva za totalne i parcijalne proteze.Corega Ekstra snažno krema za pričvršćivanje zubne proteze omogućuje sigurno prianjanj..
492,05 RSD 578,88 RSD
Brend: COREGA
Corega krema neutralan ukusObezbeđuje pouzdano prianjanje tokom čitavog danaNema aromu i ne utiče na ukus hrane. Ne sadrži cink.Pakovanje: 40g..
518,46 RSD 576,07 RSD
Brend: COREGA
Krema za pričvršćivanje Corega Max Seal pruža vrhunsku površinsku pokrivenost za zaštitu od nakupljanja hrane i snažno celodnevno pričvršćivanje zubne proteze. Nastavak omogućuje precizno nanošenje optimalne količine proizvoda duž ivica proteze za celovito pričvršćivanje.Pakovanje: 40g..
498,17 RSD 586,08 RSD
Brend: COREGA
Corega Bioformula tablete su namenjene za čišćenje parcijalnih proteza. Primenjuju se za uklanjanje plaka i tvrdokornih naslaga, osvežavaju zubnu protezu, bezbedne i za metalne površine.Način primene: Jednu tabletu ubaciti u dovoljno tople ( ne vruće ) vode, tako da se prekr..
535,95 RSD 595,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Fixodent Complete Fresh adhezivna krema za fiksaciju zubnih proteza je savršena za vas ukoliko jednostavno ne želite da mislite o vašoj protezi. Šta god da radite, šta god da jedete, uživaćete u osećaju sigurnosti jer zubna proteza čvrsto i sigurno stoji na mestu. Fixodent Complete krema z..
549,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Fixodent Complete Original adhezivna krema za fiksaciju zubnih proteza je savršena za vas ukoliko jednostavno ne želite da mislite o vašoj protezi. Šta god da radite, šta god da jedete, uživaćete u osećaju sigurnosti jer zubna proteza čvrsto i sigurno stoji na mestu. Fixodent Complete krem..
549,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Uživajte čak i u tvrdoj hrani uz snagu Fixodent Plus Dual Power adhezivne kreme za fiksaciju zubnih proteza. Najbolje prianjanje u okviru Fixodent linije proizvoda. Zahvaljujući svom nenadmašnom prianjanju i koncentrovanoj formuli koja postepeno otpušta agense za fiksaciju, Fixodent Plus D..
549,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Steknite samopouzdanje uz proteze koje sigurno stoje i uz nenadmašnu oralnu čistoću. Fixodent Plus Dual Protection je vaš saveznik u svakodnevnom životu kada se radi o dugoročnom prianjanju zubne proteze i čistim i zdravim ustima! Super tanka brizgalica omogućava da proteza bolje prianja, ..
549,00 RSD
Brend: PROTEFIX
Delovanje:  Tablete sadrže kalijum-karoat i natrijum-perborat koji u kontaktu sa vodom proizvode vodonik peroksid koji u baznom rastvoru proizvodi aktivni kiseonik i obavlja funkciju čišćenja i dezinfekcije.  Natrijum-laurilsulfat kao anjonski tenzid pomaže kod uklanjanja većih čestica n..
915,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)