Galen Pharm
Korpa

Higijena usne duplje

Brend: ORAL B
Oral B 3D White četkica je dizajnirana da nežno uklanja mrlje sa zuba.Četkica ima okrugli oblik inspirisan stomatološkim instrumentima i gumenu čašicu za poliranje za prirodno belje zube.Električne četkice za zube svojim pokretima (oscilacija, rotacija, pulsiranje) omogućavaju veći procenat čišćenja..
1.820,00 RSD
Brend: ORAL B
Oral B Floss Action nastavak za četkicu ima mikropuls vlakna koja prodiru dublje između zuba kako bi uklonila plak. Za klinički dokazano čišćenje u odnosu na Oral B Precision Clean nastavak za četkicu.Oral B Floss Action uložak za četkicu za zube:Za dubinsko interdentalno pranje i ukl..
1.198,56 RSD 1.362,00 RSD
Brend: ORAL B
Prvi oralni irigator na svetu sa jedinstvenom tehnologijom sa miko-mehurićima.Funkcije:Oxyjet irigator meša vodu i vazduh, pa ih stavlja pod pritisak kako bi napravio milione dugotrajnih mikromehurića stvorenih da napadnu bakterije koje uzrokuju plak. U kombinaciji sa četkicom, irigator značajno uma..
7.122,95 RSD 10.958,38 RSD
Brend: ORAL B
Oral B unwaxed konac za zube pruža izuzetan osećaj tokom čišćenja zbog svoje satenske strukture. Prilikom čišćenja oslobađa prijatan ukus mentola. Omogućava čišćenje teško dostupnih mesta usne šupljine. Pomaže u uklanjanju ostataka hrane i plaka nakon osnovne higijene usne šupljine.Pakovanje: 50..
198,00 RSD
Brend: ORAL B
Oral B Precision Clean nastavak za električnu četkicu uklanja više plaka od obične četkice za zube. Za čiste desni i zube. Oral B Precision Clean nastavak kompatibilan je sa svim četkicama koje osciliraju/rotiraju.Dublje čišćenje u odnosu na običnu četkicu.Dospeva i do teško pristupačnih o..
1.174,80 RSD 1.335,00 RSD
Brend: ORAL B
Oral B konac pruža izuzetan osećaj tokom čišćenja zbog svoje satenske strukture. Prilikom čišćenja oslobađa prijatan ukus mentola.Omogućava čišćenje teško dostupnih mesta usne šupljine. Pomaže u uklanjanju ostataka hrane i plaka nakon osnovne higijene usne šupljine.Pakovanje: 25m konca..
222,00 RSD
Brend: ORAL B
Oral B Sensitive uložak za četkicu za zube.Za nežno pranje, idealno za upalu desni. Oral B Extra Soft vlakna nežno peru osetljive ili upaljene regije.Preporučuje se osobama sa osetljivim desnima, na primer posle operacije, bolesti desni i/ili osobama koje imaju navlake.Pakovanje: 2 komada...
1.199,00 RSD 1.362,50 RSD
Brend: ORAL B
Oral B Trizone uložak za četkicu za zubeSnažni vrh za teško dostupne zadnje zube. Vlakna snažnog vrha nagnuta su napred i širokog su poteza. Širokim potezima TriZone pokriva značajno širu oblast nego obična četkica, što osigurava da će sve oblasti biti oprane.Vlakna nalik onima ručne četki..
1.350,36 RSD 1.534,50 RSD
Brend: ORAL B
Opis:- za mlađe zube- mala glava četkice i specijalna meka vlakna vrlo nežno peru zube- idealno za higijenu zuba i usne duplje male dece- namenjeno deci preko 3 godine starosti- duži red plavih vlakana za pranje okluzivnih površina i raširena vlakna za nežno pranje- ova glava četkice odgovara s..
1.198,56 RSD 1.362,00 RSD
Brend: ORAL B
Opis:- za mlađe zube- mala glava četkice i specijalna meka vlakna vrlo nežno peru zube- idealno za higijenu zuba i usne duplje male dece- namenjeno deci preko 3 godine starosti- duži red plavih vlakana za pranje okluzivnih površina i raširena vlakna za nežno pranje- ova glava četkice odgovara svim O..
1.198,56 RSD 1.362,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Ozosept koncentrovani rastvor se koristi za redovnu higijenu usne duplje, pomaže održanju zdravlja desni i ublaženju tegoba kod oboljenja desni, grla i ždrela. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka preporučuje se kao dopuna tretmanu gingivitisa, parodontopatije, afti, stomatitisa, tonzilitisa..
369,60 RSD 420,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Za redovnu higijenu usne duplje i dopuna tretmana oboljenja desni, usne duplje i ždrela.Delovanje: Ozosept se koristi se za redovnu higijenu usne duplje, pomaže održanju zdravlja desni, smanjuje mogućnost nastanka plaka i zubnog kamenca i ublažava prateće tegobe kod oboljenja desni, grla i ždre..
343,20 RSD 390,00 RSD
Brend: PARODONTAX
Delovanje:Četkica za zube Parodontax® Extra soft posebno je dizajnirana kako bi bila nežna za desni. Ima malu glavu za četkanje što omogućuje bolji pristup teško dostupnim mestima. Koristite četkicu za zube Parodontax® Extra soft u kombinaciji sa Parodontax® pastom za zube i Parodontax® dnevnom vo..
582,12 RSD 661,50 RSD
Brend: PARODONTAX
Delovanje: Krvarenje desni je jedan od prvih znakova oboljenja desni, koje ako se ne leči, može dovesti do gubitka zuba. Parodontax zubna pasta ima jedinstvenu formulaciju specifičnog ukusa, koji se većini korisnika svideo nakon 14 dana primene.Sastav: Ne sadrži natrijum-fluorid.Način pri..
476,52 RSD 541,50 RSD
Brend: PARODONTAX
Delovanje: Krvarenje desni je jedan od prvih znakova oboljenja desni, koje ako se ne leči, može dovesti do gubitka zuba. Fluorid pomaže u prevenciji od karijesa. Ukoliko želite pastu koja će Vam omogućiti svež dah, Novi Parodontax Extra Fresh pomaže u zaustavljanju rvarenja desni i čini Vaš dah i..
541,50 RSD
Prikazuje se 106 do 120 od 161 (11 strana)