Galen Pharm
Korpa

NANO SILVER MASKA ZA ODRASLE CRNA

NANO SILVER MASKA ZA ODRASLE CRNA
NANO SILVER MASKA ZA ODRASLE CRNA
Opis
NanoSilver Maska dizajnirana je tako da pruži maksimalnu i aktivnu zaštitu korisniku. Maska je namenjena prvenstveno onima kojima je potreban najviši ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.056,00 RSD

Cena u apotekama: 1.200,00 RSD

Vaša ušteda 144,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 31877
  • Vaša ušteda: 144,00

NanoSilver Maska dizajnirana je tako da pruži maksimalnu i aktivnu zaštitu korisniku. Maska je namenjena prvenstveno onima kojima je potreban najviši mogući stepen zaštite. U samim maskama, nalazi se filter od čestica nano srebra koji ubija viruse i bakterije u oba smera. Nanočestice srebra imaju veliku efikasnost uništavanja preko 650 tipova bakterija, kao i virusa, što je posebno utvrđeno na virusu HIV-a, koji ima vrlo blisku konfiguraciju virusu COVID 19.

Delovanje:
U dvoslojnu pamučnu masku impregniran je filter po kojem su imobilisane čestice nanosrebra, čineći je troslojnom. Na svakom kvadratnom centimetru površine filtera nalaze se milijarde gusto raspoređenih nanočestica u višeslojnim nitima gustog pamučnog vlakna. Srebro je upravo ono što predstavlja glavno oružje u borbi protiv virusa i bakterija, ali njegova upotreba bezbedna je samo u ovom obliku, što je i naučno potrvrđeno. U dodiru sa nano srebrom virusi i bakterije se neutrališu.

Način upotrebe:
Trajnost maske sa nanočesticama srebra meri se mesecima (najmanje 3 meseca svakodnevnog korišćenja), a i duže. Maska sa nanosrebrom održava se prevashodno peglanjem na nižim temperaturama (oko 110C), a kada se fizički zaprlja, može se prati na temperaturama do 40C u veš mašini.

Pakovanje: 1 maska

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro