Galen Pharm
Korpa

Mršavljenje

Kapi Virka predstavljaju 100% prirodni, organski proizvod na bazi ekstrakta organske herbe virka (Alchemilla vulgaris L., Rosaceae), organskim voćnim destilatom. Virak ili vrkuta je vrlo lekovita biljka, zahvaljujući kompleksu biljnih sastojaka (tanini, flavonoidi, gorkisastojci, saponinii dr.). N..
825,00 RSD 937,50 RSD
Brend: KIRKA PHARMA
Delovanje: Biološki aktivni sastojci lekovitog bilja, poboljšavaju fiziološke funkcije digestivnog trakta i doprinose boljem metabolizmu masnih materija, povoljno deluju na peristaltiku creva, olakšavaju pražnjenje i eliminaciju tečnosti sa produktima metabolizma. Efekti se manifestuju u vidu pojač..
162,36 RSD 184,50 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:sagoreva masnoću iz organizma, reguliše telesnu težinu, poboljšava rad organa za varenje, čisti organizam od toksina i povećava otpornost,Sastav: Aktivna komponenta 100 g proizvoda 1 kapsula (0,6 g) PDU* Suvi vodenoetanolni ek..
961,30 RSD 1.092,39 RSD
Brend: MIX NATURA
Delovanje:MiX Diet je potupuno prirodni dijetetski suplement - dodatak ishrani, koji zahvaljujući izbalansiranosti jedinstvenih sastojaka (zeleni čaj, L-karnitin, cimet i konjugovana linolna kiselina - CLA) doprinesi uklanjanju viška kilograma u 5 koraka: korak 1: ubrzavanje metabolizamakorak 2..
3.490,00 RSD
Osobine : L-karnitin je amino kiselina zadužena za transport masti u organizmu, utiče na oslobađanje energije i učestvuje u izgradnji mišice mase. Sintetiše se u organizmu, ali u slučaju pojačane fizičke aktivnosti, kod osoba koje su na dijetalnom režimu ishrane ili vegetarijanaci, potreban je dodat..
924,00 RSD 1.050,00 RSD
Brend: RAZNO
Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam koji se obnavlja već 3 milijardi godina i sadrži mudrost i iskustvo..
1.971,36 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje:Jedinstvena sinergijska formula sa klinički dokazanim učinkom.Ubrzava metabolizam, podstiče sagorevanje masti i potrošnju kalorija.EKSTRAKT ZELENE KAFE (Coffea canephora robusta Pierre) SVETOL®:• podstiče gubitak telesne težine • podstiče iskorišćavanje masti kao izvoraenergije • smanjuje ..
4.302,14 RSD 4.888,80 RSD
Brend: SUSSINA
Delovanje: Sussina je stoni zaslađivač, na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti.Sastav: ​ Saharin i ciklamat.Način p..
292,89 RSD
Brend: TERRANOVA
Delovanje:Šta su digestivni enzimi? Enzimi, pored želudačnih kiselina, su ključni faktori za dobru probavu i preduslov za uspešnu apsorbciju hranljivih materija iz hrane u organizam. Proces varenja hrane započinje u ustima pod dejstvom pljuvačke bogate enzimima gde se složeni šećeri razgrađuju ..
2.970,00 RSD 3.375,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Delovanje:Šta su digestivni enzimi? Enzimi, pored želudačnih kiselina, su ključni faktori za dobru probavu i preduslov za uspešnu apsorbciju hranljivih materija iz hrane u organizam. Proces varenja hrane započinje u ustima pod dejstvom pljuvačke bogate enzimima gde se složeni šećeri razgrađuju ..
2.448,60 RSD 2.782,50 RSD
Brend: ESI
The Verde kapsule su preparat zelenog čaja. Zeleni čaj je dijetetski preparat koji stimuliše metabolizam i razlaže masti, te tako dovodi do mršavljenja i pomaže u borbi protiv celulita. Ima diuretično dejstvo, pomaže u eliminaciji suvišne tečnosti i odličan je antioksidans, ublažava efekte starenja..
712,80 RSD 810,00 RSD
Potpuno prirodan i neškodljiv preparat za mršavljenje.Delovanje:Vitalis Slim je potpuno prirodna formula na bazi rakova, školjki, ananasa, zelenog čaja i divljeg limuna. Citosan (iz rakova) deluje kao sunđer za masti, upija ih i pretvara u nesvarljivo jedinjenje i putem stolice izbacuj..
1.098,00 RSD
Prikazuje se 25 do 36 od 51 (5 strana)