Galen Pharm
Korpa

Merz Tetesept bath and shower

Brend: TETESEPT
Delovanje:Hranljiva penušava kupka Zimska nežnost, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja pomorandže i ekstrakta cimeta obezbeđuje koži sjaj i mekoću i relaksira telo i um. Sadrži etarsko ulje kore slatke pomorandže, esktrakte cejlonskog cimeta i semena kardamoma  i redovnom primenom dovod..
504,24 RSD 573,00 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Relaksirajuća so za kupanje Doza zahvalnosti sa ekstraktom nara i kakao puterom pruža poseban osećaj opuštanja i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.Ova opuštajuća so za kupa..
191,40 RSD 217,50 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Relaksirajuća so za kupanje Komadić ljubavi sa grožđem i ribizlom pruža poseban osećaj opuštanja i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.Ova opuštajuća so za kupanje namenjena ..
174,24 RSD 198,00 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Relaksirajuća so za kupanje Zalogaj sreće sa breskvom i vanilom pruža poseban osećaj energije i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.So je lako rastvorljiva i spakovana u atra..
191,40 RSD 217,50 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Visoko koncentrovana kupka Indijska ajurveda iz Wellness kategorije pruža jedinstven osećaj harmonije i balansa duha i tela. Kupka je uljane konzistencije i obezbeđuje potpuno opuštanje i osećaj svilenkate kože zahvaljujući posebno odabranim sastojcima lotosa, jasmina i hranljivog bademovo..
798,60 RSD 907,50 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Kupka Kleopatrina tajna iz Wellness kategorije donosi jedinstven doživljaj rituala kraljevskog kupanja na Kleopatrin način. Kremaste je konzistencije, veoma gusta i ima jedinstvenu formulaciju za intenzivnu negu koja se sastoji od hranljivih proteina mleka, dragocenog meda i hidratantnog b..
766,55 RSD 871,08 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Visoko koncentrovana Orijental kupka iz Wellness kategorije donosi jedinstven doživljaj tradicionalnog orijentalnog kupanja uz posebno odabranu kombinaciju etarskih ulja aromatičnih biljaka, hranljivih ulja i voćnog ekstrakta. Sofisticirana nega i ishrana kože za sve one koji posebnu pažnj..
798,60 RSD 907,50 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Visoko koncentrovana kupka Vreme za predah iz Wellness kategorije donosi potpunu harmoniju i mir uz posebno odabranu kombinaciju sastojaka i jedinstvenim mirism.  Sofisticirana nega i ishrana kože za sve one koji posebnu pažnju poklanjaju svom telu. Sadrži visokokvalitetna etarska ulj..
798,60 RSD 907,50 RSD
Prikazuje se 25 do 32 od 32 (3 strana)