Galen Pharm
Korpa

Merz Tetesept bath and shower

Brend: TETESEPT
Delovanje: Perle za kupanje Mali astronaut sadrže posebno adaptiranu formulu sa hranljivim bademovim uljem i kakao puterom pogodnim za primenu kod osetljive dečije kože.                        Svetlucava voda i voćni miris lubenice gar..
217,80 RSD 247,50 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Cold Relief so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja sa blagotvornim efektom na respiratorni sistem. Posebno prija tokom zime i hladnog vremena, u sezoni gripa i prehlade. U kombinaciji sa toplom vodom dovodi do poboljšanja opšteg stanja i olakšava disan..
785,40 RSD 892,50 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Deep Relaxation je medicinska umirujuća kupka koja sadrži posebno odabrana eterska ulja sa produženim efektom opuštanja tela i uma. U kombinaciji sa toplom vodom dovodi do unutrašnje smirenosti i ravnoteže. Deep Relaxation kupka čini jedinstvenu kombinaciju visokokvalitetnih etarskih ulja ..
805,20 RSD 915,00 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Back&Shoulder so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja sa efektom otklanjanja bolova u predelu vrata, leđa i ramena. U kombinaciji sa toplom vodom, relaksira napete mišiće i zagreva ih. Back&Shoulder morska so za kupanje, sadrži pažljivo odabrana..
785,40 RSD 892,50 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Joints&Muscles je medicinska kupka koja sadrži posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa produženim efektom na mišiće i zglobove. U kombinaciji sa toplom vodom, stimuliše cirkulaciju i blagotvorno deluje na koštano-mišićni sistem. Sadrži biljne ekstrakte arnike i gaveza i vis..
643,40 RSD 731,14 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Joints&Muscles so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa blagotvornim efektom na mišiće i zglobove. U kombinaciji sa toplom vodom, stimuliše cirkulaciju i deluje na koštano-mišićni sistem. Sadrži kamfor, arniku, gavez, ulje ruzma..
785,40 RSD 892,50 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Krem gel za tuširanje Hello Beauty, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja magnolije i ekstrakta nara obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Sadrži  etarsko ulje cveta magnolije i biljni ekstrakt nara. Redovnom  primenom dovodi do mekane, glatke i negovane kože. Za svakodnevnu upotr..
462,00 RSD 525,00 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Gel za tuširanje Hello Happiness sa đumbirom i limunom stimuliše duh i telo i stvara primetno dobro raspoloženje. Redovnom primenom, koža dobija baršunast izgled i postaje mekana i glatka. Sadrži etarska ulje limete, korena đumbira, kore limuna, lista eukaliptusa, licee, mandarinine kore.Z..
409,20 RSD 465,00 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Krem gel za tuširanje Hello Wintercare svojim visokokvalitetnim sastojcima prirodnog bademovog mleka i ekstrakta šljive obezbeđuje koži sjaj i mekoću, posebno u zimskim mesecima. Redovnom primenom koža dobija baršunast izgled i postaje hidrirana i glatka. Za svakodnevnu upotrebu.• Dermatol..
462,00 RSD 525,00 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Krem gel za tuširanje Hello Winterheart svojim visokokvalitetnim sastojcima prirodnog ulja pomorandže i ekstrakta smokve obezbeđuje koži sjaj i mekoću, posebno u zimskim mesecima. Redovnom primenom koža postaje hidrirana i glatka. Za svakodnevnu upotrebu.• Dermatološki testirano• pH neutra..
409,20 RSD 465,00 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Muscles Relaxation je medicinska kupka koja sadrži posebno odabrana etarska ulja sa produženim efektom na upalu mišića i napetost. U kombinaciji sa toplom vodom, stimuliše cirkulaciju i opušta mišiće. Muscles Relaxation kupka je specijalno kreirana mešavina koja sadrži ulja eukaliptusa, sl..
805,20 RSD 915,00 RSD
Brend: TETESEPT
Delovanje:Hranljiva penušava kupka Zimska čarolija, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja kardamoma i ekstrakta šljive obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Sadrži etarska ulja semena kardamoma i crnog bibera, ekstrakte kajenskog bibera i šljive i  redovnom primenom dovodi do mekane, glatke i ne..
502,66 RSD 571,20 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 32 (3 strana)